18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
jociechwyca 2024-05-12, 1:50 25
Cienkie spodnie, buty ze szmaty i pełna pizda. Mózg ewidentnie bardzo duży.
Zgłoś
silwerbalk 2024-05-12, 1:52 48
Wlasie po to jest kombinezon .... że jak zaczniesz szlifować to sobie skórki nie zeszlifijesz .... Ale chuj jeansy wygodniejsze ....
Zgłoś
encoder178 2024-05-12, 2:45 25
No tak, zapierdala na szybkim kiblu i nagle płacz przy pierwszym lepszym failu.
Ile razy zdarzyło wam się wpaść w poślizg samochodem i go opanować? To teraz wyobraźcie sobie że zapierdalacie na kiblu i co wtedy? Wiadomo.
Tacy ludzie co jeżdżą tym gównem to debile. Ani tym nic nie przewieziesz, ani nie pojedziesz daleko bo ma małą pojemność. Po prostu maszyna od wkurwiania innych, zwracania na siebie uwagę i robienia z siebie mielonki. Miałoby to może sens w jakimś 3'cim świecie, gdzie trzeba zapierdalać między budynkami, a przejazdy mają z 2m szerokości, ale nie w normalnym kraju.
Zgłoś
anneczkaa 2024-05-12, 6:09 1
Kur, myślałem, że było napisane Babsko na ścigaczu załapuje się na darmową dekapitację a tu taki zonk 😆
Zgłoś
psotny_fiutek 2024-05-12, 7:00 2
anneczkaa napisał/a:

a tu taki zonk 😆

Tak twój stary powiedział na porodówce jak cię pierwszy raz zobaczył

Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.
Zgłoś
vladok 2024-05-12, 8:01 7
Widać, że się zna, bo od razu próbuje to rozchodzić😀
Zgłoś
Agoreth 2024-05-12, 8:04 2
Przynajmniej wiemy jak brzmi, gdy szczytuje.
Zgłoś
B................n 2024-05-12, 8:12 2
Wiem, ze to glupota, ale ta babka ma wincyj jajec, jak wiekszosc sadolowych stulei xD zaimponowala mnie nonszalancja, a nastepnie ogarem, jaki wykazala ❤️
Zgłoś
tajfunkanalia 2024-05-12, 8:13 11
Jeansy i półtrampki to idealny strój na motorek. Powinna dostać buta na ryj.
Zgłoś
majeńka 2024-05-12, 8:49 8
encoder178 napisał/a:

No tak, zapierdala na szybkim kiblu i nagle płacz przy pierwszym lepszym failu.
Ile razy zdarzyło wam się wpaść w poślizg samochodem i go opanować? To teraz wyobraźcie sobie że zapierdalacie na kiblu i co wtedy? Wiadomo.
Tacy ludzie co jeżdżą tym gównem to debile. Ani tym nic nie przewieziesz, ani nie pojedziesz daleko bo ma małą pojemność. Po prostu maszyna od wkurwiania innych, zwracania na siebie uwagę i robienia z siebie mielonki. Miałoby to może sens w jakimś 3'cim świecie, gdzie trzeba zapierdalać między budynkami, a przejazdy mają z 2m szerokości, ale nie w normalnym kraju.

W 3cim świecie to raczej sprawa biedy (kibel jest o niebo tańszy od samochodu), nie problemów z przejazdem.

Zaś ja na motór w życiu nie wsiądę bo najmniejszy błąd lub awaria i lecisz na ryj. W samochodzie np. najedziesz kołem na krawężnik, i zależnie od prędkości albo jedziesz dalej, albo koło uszkodzisz, albo nawet przywalisz ale odpinasz pasy i wysiadasz. Kibel zaś się wywraca, z tobą kilka metrów dalej.

Chojracy myslą że są nieśmiertelni, i kończą jako organy do wymiany, z resztą na szufelce. Zaś ja — cóż, latka lecą, sprawność idzie w dół nie w górę. Póki co jeszcze pieluszka i chodzik mi niepotrzebne, ale do tego już bliżej niż dalej. Niech się gówniarzeria na kiblach zabija.

1.XI — niech będzie i twoim świętem!
Zgłoś
loky 2024-05-12, 8:50 1
anneczkaa napisał/a:

ma małą pojemność.

Ty chyba z połową mózgu się urodziłeś. Ten kibel, jak to nazywasz projektując własne zasrane życie, ma większą pojemność i moc niż połowa aut obecnie produkowanych XD
Zgłoś
paragon0 2024-05-12, 9:37
Muzyka dla moich uszu
Zgłoś
SkoPio1 2024-05-12, 9:55
encoder178 napisał/a:

w jakimś 3'cim świecie

W trzystopacim?
Byle tylko nie napisać w III świecie, w 3. świecie czy w trzecim świecie, postanowiłeś kombinować i napisać taki debilizm?
Ile ci zajęło kombinowanie nad „zaoszczędzeniem” dwóch znaków?
;>>>

majeńka napisał/a:

W 3cim

Nie. Nie w trzycim.
;>>>
Zgłoś
poliqon 2024-05-12, 10:25 1
ja pierdole nic jej nie jest a przeżywa jakby ręce i nogi jej ujebało wszystkie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów