📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cienkie spodnie, buty ze szmaty i pełna pizda. Mózg ewidentnie bardzo duży.
Wlasie po to jest kombinezon .... że jak zaczniesz szlifować to sobie skórki nie zeszlifijesz .... Ale chuj jeansy wygodniejsze ....
No tak, zapierdala na szybkim kiblu i nagle płacz przy pierwszym lepszym failu.
Ile razy zdarzyło wam się wpaść w poślizg samochodem i go opanować? To teraz wyobraźcie sobie że zapierdalacie na kiblu i co wtedy? Wiadomo.
Tacy ludzie co jeżdżą tym gównem to debile. Ani tym nic nie przewieziesz, ani nie pojedziesz daleko bo ma małą pojemność. Po prostu maszyna od wkurwiania innych, zwracania na siebie uwagę i robienia z siebie mielonki. Miałoby to może sens w jakimś 3'cim świecie, gdzie trzeba zapierdalać między budynkami, a przejazdy mają z 2m szerokości, ale nie w normalnym kraju.
Ile razy zdarzyło wam się wpaść w poślizg samochodem i go opanować? To teraz wyobraźcie sobie że zapierdalacie na kiblu i co wtedy? Wiadomo.
Tacy ludzie co jeżdżą tym gównem to debile. Ani tym nic nie przewieziesz, ani nie pojedziesz daleko bo ma małą pojemność. Po prostu maszyna od wkurwiania innych, zwracania na siebie uwagę i robienia z siebie mielonki. Miałoby to może sens w jakimś 3'cim świecie, gdzie trzeba zapierdalać między budynkami, a przejazdy mają z 2m szerokości, ale nie w normalnym kraju.
Kur, myślałem, że było napisane Babsko na ścigaczu załapuje się na darmową dekapitację a tu taki zonk 😆
anneczkaa napisał/a:
a tu taki zonk 😆
Tak twój stary powiedział na porodówce jak cię pierwszy raz zobaczył
Wiem, ze to glupota, ale ta babka ma wincyj jajec, jak wiekszosc sadolowych stulei xD zaimponowala mnie nonszalancja, a nastepnie ogarem, jaki wykazala ❤️
Jeansy i półtrampki to idealny strój na motorek. Powinna dostać buta na ryj.
encoder178 napisał/a:
W 3cim świecie to raczej sprawa biedy (kibel jest o niebo tańszy od samochodu), nie problemów z przejazdem.No tak, zapierdala na szybkim kiblu i nagle płacz przy pierwszym lepszym failu.
Zaś ja na motór w życiu nie wsiądę bo najmniejszy błąd lub awaria i lecisz na ryj. W samochodzie np. najedziesz kołem na krawężnik, i zależnie od prędkości albo jedziesz dalej, albo koło uszkodzisz, albo nawet przywalisz ale odpinasz pasy i wysiadasz. Kibel zaś się wywraca, z tobą kilka metrów dalej.
Chojracy myslą że są nieśmiertelni, i kończą jako organy do wymiany, z resztą na szufelce. Zaś ja — cóż, latka lecą, sprawność idzie w dół nie w górę. Póki co jeszcze pieluszka i chodzik mi niepotrzebne, ale do tego już bliżej niż dalej. Niech się gówniarzeria na kiblach zabija.
anneczkaa napisał/a:
ma małą pojemność.
Ty chyba z połową mózgu się urodziłeś. Ten kibel, jak to nazywasz projektując własne zasrane życie, ma większą pojemność i moc niż połowa aut obecnie produkowanych XD
encoder178 napisał/a:
w jakimś 3'cim świecie
W trzystopacim?
Byle tylko nie napisać w III świecie, w 3. świecie czy w trzecim świecie, postanowiłeś kombinować i napisać taki debilizm?
Ile ci zajęło kombinowanie nad „zaoszczędzeniem” dwóch znaków?
;>>>
majeńka napisał/a:
W 3cim
Nie. Nie w trzycim.
;>>>
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów