📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
🔥
Chyba dotarło
- teraz popularne
Suka wolała umrzeć niż posprzątać
Synek się,widać,bardzo przejął..Dziwnie to wygląda;jakby do takich, hm,zachowań mamusi-był przyzwyczajony?Może to padaczka?Albo..narkolepsja?
Wykończenie wnętrza domu na bogato. Jednak Polsza, mimo że hujowa, ma swoje zalety.
Na podlasijjjjuu nadal wieszają dywany na ścianach l, jak sowieccy bracia.
Młody kitajec poszedł szukać nowej matki.
baronturbina napisał/a:
i krzyze na scianach oraz podobizny sekciarza z nazaretu ktory nie istniał
Ciekawa rodzinka, to pewne. Młody albo wyjątkowo głupi albo bardzo ma wyjebane z racji patologii. Nie są się jednoznacznie ocenić co to za jedni ale normalni to oni nie są. Więc zachowanie dzieciaka nie dziwi tak bardzo.
U skośnych taka znieczulica że nawet jak im matka kojfnie w domu to mają wyjebane
Chuj,że nora jak skurwysyn i ściany wyglądają jak w najgorszym więzieniu.Ważne,że na kamerę mają...
baronturbina napisał/a:
A znasz pojęcie "kilim"?Bo to nie dywany są,choć o podobnym wzorze!Nie wiem jak jest dzisiaj,ale Polska kiedyś produkowała te kilimy na export;można je było kupić w Pewexie..Są pluszowe i cieńsze od dywanów,właśnie do wieszania na ścianach..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów