18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 3 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Dramat dawcy
s................a • 2012-06-27, 18:27
Dawca zapierdala, dawca płacze

Zgłoś
Sarkos 2012-06-27, 21:14 3
Zdarza się, co zrobić. Wstał, otrzepał się i tyle, gdyby jechał w podkoszulku i dżinsach jak niektórzy mądrzy, mielibyśmy ciekawy materiał.
Zgłoś
oskiboski 2012-06-27, 21:26 2
preddy napisał/a:

Ojojojoj bo się popłaczę... Masz może husteczki?

Cherbatę pijesz z cytryną czy bez?
Zgłoś
Stefan_Sigal 2012-06-27, 22:01 4
preddy napisał/a:

Ojojojoj bo się popłaczę... Masz może husteczki?

Nie, ale mogę ci podrzucić słownik w ramach akcji pomocy analfabetom.
Zgłoś
s................a 2012-06-27, 22:04
izeltaz napisał/a:

Nie, ale mogę ci podrzucić słownik w ramach akcji pomocy analfabetom.

No nie mogę...
Nabrał się
Zgłoś
LastSoul 2012-06-27, 22:31 2
ja i chuj napisał/a:

zobaczymy jak Ty byś ryczał gdybyś rozwalił swój motor a nie przepraszam nie stać by Cię było.

Po pierwsze to on musiałby mieć prawo jazdy, wiedzieć co to jest motor i miłość do niego

Nie.
Zgłoś
Ronoaro 2012-06-27, 22:41
Piwa nie ma, liczyłem na połamane nogi i wyciekający mózg, a tu tak się zawiodłem.

Gallia est omnis divisa in partes tres
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Zgłoś
ja i chuj 2012-06-27, 22:42 1
kamilion99722 napisał/a:

Po pierwsze to on musiałby mieć prawo jazdy, wiedzieć co to jest motor i miłość do niego

Motocykl geniuszu
Zgłoś
Stefan_Sigal 2012-06-27, 23:10 11
preddy napisał/a:

No nie mogę...
Nabrał się

Teraz analfabeci tłumaczą swoje błędy trollowaniem. Chuj z wami, nie dam się sprowokować.
Zgłoś
s................a 2012-06-27, 23:53
izeltaz napisał/a:

Teraz analfabeci tłumaczą swoje błędy trollowaniem. Chuj z wami, nie dam się sprowokować.

Dobra, dobra... Tyle gadasz, że się nie dasz sprowokować a jednak odpisujesz na moje wypociny.
Tylko zgaś światło jak będziesz wychodził
Zgłoś
DisHonoreD 2012-06-28, 0:27
Pomozcie mu wyjac motor, łezka sie kreci ;(
Zgłoś
asd1235 2012-06-28, 0:27 1
co to za utwor w tle? wie ktos?
Zgłoś
HAL-9000 2012-06-28, 0:35
No już się kurwa osraj jeden z drugim, podźgaj widelcem plastikowym. Raz że typowi nic wielkiego się nie stało - to jest rasowy sprzęt nie skuterynka z marketu poskręcana na śrubki meblowe 8.5. Czeka go kosmetyka, fakt. Dwa - jak kogoś stać na zakup, to stać na utrzymanie i nie przewidziane zdarzenia (chyba że myśli w tych kategoriach "po polsku" ).
Zgłoś
rafmike 2012-06-28, 0:35 2
Nie wiem skąd się bierze określenie dawca. Generalnie po poważniejszej kolizji nie ma tak naprawdę dobrych organów do recyklingu. Sam śmigam motocyklem i zdaję sobie z tego sprawę i jestem w pełni świadom zagrożenia na drodze, mimo że starałem się być przewidywalny nie udało się uniknąć ostatniej kolizji. Niedawno też miałem szlifa z tym że małolat na skuterze wyjechał mi z drogi podporządkowanej żeby gimbusowi nie zrobić krzywdy musiałem poświęcić swoje suzuki sv650s jak i kombinezon. Mi na szczęście nic się nie stało a tuman na skuterku odjechał jak gdyby nigdy nic. Podejrzewam że nie zna przepisów ruchu drogowego a skuter dostał od swoich inteligentnych rodziców którzy również nie zastanowili się nad prezentem dla dziecka
Zgłoś
bravoteampolska 2012-06-28, 0:40
Zawsze denerwowali mnie motocykliści popierdalający między autami z ogromną prędkością , ale tutaj na filmiku ten prędkości nie ma , wręcz przeciwnie gościu jedzie jak należy .
Musiało być coś na drodze rozlane , bo tak ten pas środkowy jezdni tak się świecił , a motoru szkoda , bo jak ktoś ciężko pracował na sprzęt to wie co znaczy go uszkodzić .

rafmike napisał/a:

Nie wiem skąd się bierze określenie dawca. Generalnie po poważniejszej kolizji nie ma tak naprawdę dobrych organów do recyklingu. Sam śmigam motocyklem i zdaję sobie z tego sprawę i jestem w pełni świadom zagrożenia na drodze, mimo że starałem się być przewidywalny nie udało się uniknąć ostatniej kolizji. Niedawno też miałem szlifa z tym że małolat na skuterze wyjechał mi z drogi podporządkowanej żeby gimbusowi nie zrobić krzywdy musiałem poświęcić swoje suzuki sv650s jak i kombinezon. Mi na szczęście nic się nie stało a tuman na skuterku odjechał jak gdyby nigdy nic. Podejrzewam że nie zna przepisów ruchu drogowego a skuter dostał od swoich inteligentnych rodziców którzy również nie zastanowili się nad prezentem dla dziecka

Co do skuterkowych przygłupów to się zgodzę ,ale to wina szkół , w których można zrobić kartę motorowerową robiąc 3 kółka po placu , taki osobnik wjeżdża później w pełnych ruch i robią się jaja .
Mojemu kumplowi z podporządkowanej w sam bok auta wpieprzył się gówniarz skuterkiem .
Wprawdzie auto zrobione na koszt ubezpieczenia , ale co z tego ze zrobione jak już bite , przy sprzedaży ktoś sprawdzi grubość lakieru i kasa leci w dół , a to wszystko przez matoła która nie umiał rozróżnić 2 najbardziej podstawowych znaków .
Zgłoś
pomaranczowy4 2012-06-28, 0:45 1
moze ktos podać tytuł muzyki w tle? znam to ale nie moge znalezc
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów