📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
mam nadzieje ze zaplacil z wlasnej kasy za porysowanie asfaltu i wygiecie barierki, hehe.
loczek93 napisał/a:
zobaczymy jak Ty byś ryczał gdybyś rozwalił swój motor a nie przepraszam nie stać by Cię było.mam nadzieje ze zaplacil z wlasnej kasy za porysowanie asfaltu i wygiecie barierki, hehe.
Ej no kurwa, przecież wcale tak nie zapierdalał. Upadł, wstał i pozbierał kawałki motoru. O co chodzi?
pozdrawiam kierowce on mia wypadek ale tylko on jest rany a gdyby to był samochód to by inni ucierpieli
każdy głupi wie że jak jest wyciek na drodze to się na niego nie wjeżdża, a ten, motorem i to jeszcze na zakręcie, centralnie w wyciek. co za łeb ale teraz będzie już mądrzejszy
@up każdy wie że jak ma być wypadek to się go unika, czujesz że zaraz będzie wypadek, robisz unik i już jesteś bezpieczny. Tylko debile głupie mają wypadki
motocyklem mistrzu,motocyklem -LWG-
jak zwykle pierdzielisz. gdybyś wiedział że sie przewrócisz, to byś się położył. do wypadku potrzebujesz dwóch stron: głupiego debila i poszkodowanego. nikt nie ma w domu szklanej kuli i nie wiadomo co się stanie za 5 minut, 10 czy 30. nie wiesz i chuj, więc są sytuacje, których żebyś się zesrał to nie unikniesz, dobrze wiesz, że jadąc autem, przepisowe w mieście 50km/h, nie zatrzymasz się w miejscu, więc jak ktoś zza rogu wjedzie na stopie to... obyś miał kamerę w aucie i to nagrał, żeby było co wrzucić
pozdro
oj tam
bloodwar napisał/a:
@up każdy wie że jak ma być wypadek to się go unika, czujesz że zaraz będzie wypadek, robisz unik i już jesteś bezpieczny. Tylko debile głupie mają wypadki
jak zwykle pierdzielisz. gdybyś wiedział że sie przewrócisz, to byś się położył. do wypadku potrzebujesz dwóch stron: głupiego debila i poszkodowanego. nikt nie ma w domu szklanej kuli i nie wiadomo co się stanie za 5 minut, 10 czy 30. nie wiesz i chuj, więc są sytuacje, których żebyś się zesrał to nie unikniesz, dobrze wiesz, że jadąc autem, przepisowe w mieście 50km/h, nie zatrzymasz się w miejscu, więc jak ktoś zza rogu wjedzie na stopie to... obyś miał kamerę w aucie i to nagrał, żeby było co wrzucić
pozdro
Kurczę wzruszyłem się... Płakałem tak mocno, że sąsiada zalałem.
Kurwa jaki ty ograniczony jesteś to aż przykro się robi.
izeltaz napisał/a:
Kurwa jaki ty ograniczony jesteś to aż przykro się robi.
Ojojojoj bo się popłaczę... Masz może husteczki?
kurwa też bym się popłakał.. moje maleństwo, które pucuję i głaszczę się rozjebało
od samego oglądania miałem łzy w oczach. Szkoda mi kolesia.
od samego oglądania miałem łzy w oczach. Szkoda mi kolesia.
mam nadzieje ze zaplacil z wlasnej kasy za porysowanie asfaltu i wygiecie barierki, hehe.
Nue zapłaci ponieważ płaci podatki na utrzymanie dróg oraz jezdzi pojadem czyli ma OC
Nue zapłaci ponieważ płaci podatki na utrzymanie dróg oraz jezdzi pojadem czyli ma OC
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów