📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Same akkbary, oni chyba już nie potrafią nic innego powiedzieć, na bank gowniak też gawozy akkbary.
czerapundrzi napisał/a:
Same akkbary, oni chyba już nie potrafią nic innego powiedzieć, na bank gowniak też gawozy akkbary.
Oni zamawiają herbatę.
jakby wyviagnac audio i podlozyc do filmu z jakiegos targowiska - nikt chyba by sie nie zorientowal...
tfujdiler napisał/a:
muzyka dla moich uszu, panikujące ściera
Delektowalbym bym się twoim wyciem, jakby ruskie po ciebie przyszły
Mózg Araba i murzyna działa na tych samych najniższych obrotach. W zasadzie na biegu jałowym.
Murzyn wie że jak przydymi do amerykańskiego policjanta to dostanie kulkę ale i tak to robi.
Arab się że jak zaatakuje Żydów to dostanie rakieta ale i tak to robi.
Jedyni i drudzy płaczą później na cały świat patrz jestem bieda ofiara.
Murzyn wie że jak przydymi do amerykańskiego policjanta to dostanie kulkę ale i tak to robi.
Arab się że jak zaatakuje Żydów to dostanie rakieta ale i tak to robi.
Jedyni i drudzy płaczą później na cały świat patrz jestem bieda ofiara.
Nie lubię arabusów i całej tej ciapatej fali gówna co z Europy robi szambo, ale z drugiej strony to co jebani Żydzi robią to jawne ludobójstwo
czerapundrzi napisał/a:
tak jak w naszym kraju słowo - "o boże"
Ludzie którzy wierza w Boga i myślą , że im pomorze, są dokładnie na takim samym poziomie jak ci co wierzą w kodeks drogowy i wychodzą na przejście pod pędzący samochód, z wiara, że ich kodeks ochroni.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów