📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
no palec ujebany....syfem
Zagoi się nie będziesz pamiętał
Kurwa, jak ja nienawidzę tych waszych parchatych syr...
Sami znawcy, lekarze, chirurdzy, epidemiolodzy... na tym portalu jest kumulacja zjebów i popaprańców. To nie jest brud debile tylko zaschnięta krew, rana goi się dobrze nie jest zaropiała baranie. A tego idioty co mu włosy przeszkadzają już nie mam siły skomentować. Dno
Kurwa jakie fingery
migaczsmigacz napisał/a:
Sami znawcy, lekarze, chirurdzy, epidemiolodzy... na tym portalu jest kumulacja zjebów i popaprańców
A czego się spodziewałeś ? To jest Sadol a nie jakieś forum z poradami medycznymi
Serio was kurwa obchodzi, jakie stopy ma jakiś inny facet? Co to jest - kurwa - zlot pedałów? Jeszcze, żeby chociaż kobieta to rozumiem oburzenie, ale u gościa?
Może mnie ktoś oświecić co znaczy drastfinger i jak to się ma do tego zdjęcia?
Jak robisz zdj to polecam ostrość ustawiać na tym co chcesz pokazać.
Ty giry w gównie maczasz czy tak masz na stałe?
chujec napisał/a:
To zadrapanie na paluchu nie obliguje Cię do posiadania brudu pod paznokciami.
chorym napisał/a:
umyj giry bo ci stope beda amputowac
malarzinho7 napisał/a:
Pomijając ranę która jest zaropiała i przydałoby się ją przemywać, to do tego stan pozostałej części stopy wymaga higieny.
MartweMurzyńskiePłody napisał/a:
no palec ujebany....syfem
A nie przyszło wam geniusze przez myśl, że to zaschnięta krew?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów