ogladać
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Komputerowo. Jako dowód niech będzie to, że nie da się tak ładnie rysować.
Fake. Najpierw był narysowany, potem go wymazali i puścili film od tyłu.
Komputerowo zrobione, zwolnijcie sobie prędkość odtwarzania w ustawieniach i od razu zobaczycie, że co prawda kredki są dobierane pod kolor ale nagle jednym ruchem rysuje większy fragment portretu, mimo to dobry przekręt, pewno większość kwejkowiczów uwierzy.
PatrolZG napisał/a:
Komputerowo. Jako dowód niech będzie to, że nie da się tak ładnie rysować.
To że ty nie umiesz nie znaczy że się nie da
Tak, qrwa, kolejny idol dla gimbusów. Tyle chlał i ćpał ze mu palma odjebała i ja mam się teraz rozczulać jak jakiś pedał?
Jakoś jak ten williams żył, nikt sie nim nie jarał.
A teraz cala gimba RIP ROBIN BYLES SWIETNYM AKTOREM, a spytani w czym grał wykrzywiają głowy nie wiedząc co powiedzieć.
A teraz cala gimba RIP ROBIN BYLES SWIETNYM AKTOREM, a spytani w czym grał wykrzywiają głowy nie wiedząc co powiedzieć.
kroplik napisał/a:
Komputerowo zrobione, zwolnijcie sobie prędkość odtwarzania w ustawieniach i od razu zobaczycie, że co prawda kredki są dobierane pod kolor ale nagle jednym ruchem rysuje większy fragment portretu, mimo to dobry przekręt, pewno większość kwejkowiczów uwierzy.
Pozwól przybyszu z kwejka, że ci wyjaśnię. Film wideo opiera się na wyświetlaniu klatek jedna po drugiej(w uproszczeniu). Z reguły film ma 27 klatek/sek. Teraz pomyśl masz 3 godziny filmu 27 klat/sek i chcesz zrobić z niego 4 minuty filmu, który nadal będzie miał 27 klat/sek. Czy zmieszczą ci się wszystkie klatki? Czy może powstanie efekt jak na filmie powyżej?
a nie prościej wydrukować?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów