📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nie miales szans na piesci? nie postawiles sie? nie masz jaj i jestes pizda. no ale bog cie kocha takim jakim jestes, pizdo.
no mogles sie tez postawic i dostac w ryj, byla by pizda z pizdą pod okiem.
no mogles sie tez postawic i dostac w ryj, byla by pizda z pizdą pod okiem.
Chcial bym umiec zachowac sie jak ten chlopak co wycofal, nigdy nie bylem w takiej sytuacji, i mam nadzieje ze nie bede, bo ten kto przezyje takie spotkanie pojdzie siedziec.
Dresik się kiedyś przejedzie. Nawet na niewinnie wyglądającym gościu. Zawsze pamiętaj że nie wiesz z kim tańczysz.
ciężkie czasy dla cfaniaków - wszędzie kamerki itd.
somet napisał/a:
Masz w 100% kurwa racje po takich skurwysynach czlowiek nie mialby wyrzutow sumienia,ja bym nie mialFrajerzyno z merola swój ból dupy po odsiadce na Służewcu leczysz na zwykłych ludziach? Jesteś zwykła kurwa menda jebana do odstrzału, chłopaczyna dobrze zrobił że wycofał, nie ma co się szarpać z jebanym debilem. Prędzej czy później trafi na swojego. Ktoś wali Ci na Ty, nigdy nie mów mu "pan", bo zawsze jesteś na straconej pozycji. No wkurwiła mnie dresiarska menda.
Po wielu filmach płynących z Rosji na takie wypadki jak te wożę pod siedzeniem klucz od kół + gaz pieprzowy . Chciałbym ,żeby taki cwaniak do mnie kiedyś wystartował
ja na takie sytuacje mam gaz pieprzowy, pod koniec można mu było by ładnie na ryj tym prysnąć i jeszcze w samochodzie popryskać
kurwa dajcie opcje zeby jebac piwko top komentarzowi bo chuj mnie strzela jak mam tego szuac a czesto jest tak, ze komentarz jest lepszy niz material nad nim
Dres wypełzł z samochodu ponieważ zobaczył pizdokleszcza za kierownicą więc wiedział, że może go przestraszyć. I jeden i drugi to zwykły jebany plebs. Co z tego, że buc się wepchał... nagrywający gość zachowałby godność gdyby od razu zjechał na chodnik jak tylko zobaczył, że ktoś mu się wpycha, miał na to i czas i miejsce wystarczyło szybciej zredukować prędkość. Skoro już wybrał prawilną drogę rozwiązywania problemów to powinien w takiej sytuacji już nie ustępować i w najgorszym wypadku napierdalać się z gościem, bo tak należałoby aby zachować godność.
Rosolsky napisał/a:
To są dwa typy ludzi, przez których w tym mieście nie jest tak kolorowo jak by mogło być.
Mieliście tęcze, to było kolorowo. Teraz pozostały Wam szare dresy.
Widziałem już ten film wcześniej i było sporo głosów, że to fejk
Mieszkacie w pojebanym kraju to i pojebane mendy w 15 letnim Merolu z przebiegiem 350tys sie rzadza po blokowiskach...
Skreca mnie na takie chamstwo....
Skreca mnie na takie chamstwo....
Stara Praga Kocham, ale nie zapraszam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów