📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wielce gadaaanie ,że maaarka przypadkowa. Każdą beemką można tak zrobić,w przeciwieństwie do reszty volkswagenów , to robi to ,kto ją ma i ma na to ochotę.
Halman napisał/a:
dryf, dryf...
Mam nadzieję, że nabijasz się z Flodzi albo trolujesz...
Jak nie to sam jesteś dryf
Ja bym mandatu nie przyjął. Raz, że oprócz bagiet nikogo tam nie było więc nie było bezpośredniego zagrożenia. Dwa, że sąd pewnie złagodziłby wysokość kary jeżeli uznałby, że się należy. Wystarczy przyznać się do winy wyrazić skruchę oraz to, że sam fakt procesu jest już nauczką i więcej nie będzie się wygłupiać na drodze.
ptrkmdg napisał/a:
wielce gadaaanie ,że maaarka przypadkowa. Każdą beemką można tak zrobić,w przeciwieństwie do reszty volkswagenów , to robi to ,kto ją ma i ma na to ochotę.
Troszkę się szanowny właściciel bolidu młodzieży wiejskiej pospieszył. Poczekaj na te komentarze ze swoim, bo jeszcze nie masz komu odpowiedzieć...
A marka zapewne przypadkowa
Wiesz w ogóle co to jest drift? To nie był dryft ,tylko wieśniackie dodanie gazu w zakręcie wieśniackim bmw.
To wozidło jest w sumie warte 5 tys
To wozidło jest w sumie warte 5 tys
Jeśli faktycznie w tej sytuacji małolat przyjął mandat, to jest kurwa niezłym dzbanem
Sprawa "Za spowodowanie realnego zagrożenia bezpieczeństwa ruchu drogowego" z mety umorzona i nie trzeba tu być Cyceronem, wystarczy mieć trochę oliwy w głowie...
Sprawa "Za spowodowanie realnego zagrożenia bezpieczeństwa ruchu drogowego" z mety umorzona i nie trzeba tu być Cyceronem, wystarczy mieć trochę oliwy w głowie...
~DMT napisał/a:
Jeśli faktycznie w tej sytuacji małolat przyjął mandat, to jest kurwa niezłym dzbanem
Sprawa z mety umorzona i nie trzeba tu być Cyceronem, wystarczy mieć trochę oliwy w głowie...
Oczywiście. Wpadł w poślizg niekontrolowany ale na szczęście z tego wyszedł.
Pawehan napisał/a:
Wiesz w ogóle co to jest drift? To nie był dryft
Dobra "powerslide" nie zesraj się.
parekselans napisał/a:
Dobra "powerslide" nie zesraj się.
Jak zrobisz prawo jazdy to pogadamy gnojku.
Pawehan napisał/a:
Jak zrobisz prawo jazdy to pogadamy gnojku.
Prawo jazdy zrobiłem gdy miałem 16 lat, teraz spójrz na swój wiek i na mój, pajacu
Drift to kontrolowany poślizg samochodem. Więc to jest drift a jak ktos myśli ze nie to Debil...
Pewnie jakiś gówniarz po 18 lat mieli, wybrał się z kumpem na miasto poświrować a że psiarskie były... Mandat na bank przyjał, bo brak odwagi odmówić.
Zadupie gdzie psy chujami wode piją, młody przygazował żeby czuć swoje auto a tu jeb, struże prawa musieli zareagować.
Kurwa to powinno być obowiązkowe w przepisach ruchu drogowego - jazda na ręcznym, jazda bokiem, wychodzenie z poślizgu...
Bo potem w czasie poślizgu gdzie faktycznie od reakcji zależy czyjeś życie to jeden z drugim jedyne co potrafi to hamulec w podłoge i zamknąć oczy.
No ale te baranie flaki muszą nabijać kase zamiast np pilnować uzbeków z Bolda gwałcących polki.
Dno!
Kurwa to powinno być obowiązkowe w przepisach ruchu drogowego - jazda na ręcznym, jazda bokiem, wychodzenie z poślizgu...
Bo potem w czasie poślizgu gdzie faktycznie od reakcji zależy czyjeś życie to jeden z drugim jedyne co potrafi to hamulec w podłoge i zamknąć oczy.
No ale te baranie flaki muszą nabijać kase zamiast np pilnować uzbeków z Bolda gwałcących polki.
Dno!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów