drift bmw
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:59
drift bmw
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zajebiste mają rondo
Myślałem że jebnie w coś
Zadanie: policz białe beemki pokazane w filmie
za białą bmke piwko przynajmniej ma skilla żeby bo lekkim boksowaniu opon tudzież driftcie na gazie nie zwalniając skręcić i pojechać w chuj
Zawiodłem się....
bogata dzielnica... ferrari czeka przed rondem na swoją kolej w drifcie
90% pojazdów na filmiku jest koloru białego, to muszą być turbany
Fejk jak chuj, BMW e92 za nim Ferrari Italia za Ferrari też jakieś drogie gówno. Reklama opon:P
@István Báthory
W GB masz ronda na parkingach przed marketem zrobione ze słupka, więc to wcale takie małe nie jest.
W GB masz ronda na parkingach przed marketem zrobione ze słupka, więc to wcale takie małe nie jest.
jak ktoś trochę polatał w swoim życiu bokiem, to na pewno wie, że zrobienie kółka wokół jakiejś przeszkody jest najprostszym co można zrobić. trudniejsze jest płynne zaczęcie i skończenie, tak żeby czegoś nie spierdolić
Słuchajcie uważnie BMWswap, on w życiu tysiące kilometrów przejechał (ba - polatał) bokiem. On nawet z garażu tak wyjeżdża, robił wszystkie tricki sztuczki i myczki, które marzą się wam - zwykłym nieogarniętym kierowcom. Pozdro dla kumatych
Pojebany Płód napisał/a:
Fejk jak chuj, BMW e92 za nim Ferrari Italia za Ferrari też jakieś drogie gówno. Reklama opon:P
Wyjedź gdzieś kiedyś, do jakiegoś kraju, a jak już wyjedziesz, to zostaw czasem zmywak i się rozejrzyj. To tylko u nas jak widzisz ferrari, to się łapiesz za łeb. W Uk, emiratach... normalne.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów