Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mając za parę pln złom, który i tak trafi do zgniatacza, po miesiącu ćwiczeń połowa sadolowców by tak umiała...
- robią to co lubią
- robią to w kontrolowanych warunkach, kaski na łbach mają
- nie zapierdalają zajechanym E36 po ulicach miasta
- nikomu nie przeszkadzają
- mają całkiem niezłego skilla
Dziad_Inżynier
"Mając za parę pln złom, który i tak trafi do zgniatacza, po miesiącu ćwiczeń połowa sadolowców by tak umiała... "
Najpierw musiałaby ich matka od komputera odciągnąć
I chuj czy to drift, srift, rzucanie dupą - dopierdalając się do tytułu filmiku udowadniasz, że jesteś smutną pizdą.
- nie zapierdalają zajechanym E36 po ulicach miasta
- nikomu nie przeszkadzają
- mają całkiem niezłego skilla
Dziad_Inżynier
"Mając za parę pln złom, który i tak trafi do zgniatacza, po miesiącu ćwiczeń połowa sadolowców by tak umiała... "
Najpierw musiałaby ich matka od komputera odciągnąć
Problemem tu jest przetransportowanie takiego złomu w takie miejsce bo raczej po drogach bez przeglądu czy OC nikt nie będzie ryzykował więc to nie jest takie parę stów na złom i paliwo...
może kupił od sąsiada? nikt przecież by nie jechał nawet 10km za taką padaką. Poza tym szczerze wątpię by ten samochód wyjeżdżał na drogi publiczne, no chyba, że na pobliską stację benzynową i to tyle
Problemem tu jest przetransportowanie takiego złomu w takie miejsce bo raczej po drogach bez przeglądu czy OC nikt nie będzie ryzykował więc to nie jest takie parę stów na złom i paliwo...
I chuj czy to drift, srift, rzucanie dupą - dopierdalając się do tytułu filmiku udowadniasz, że jesteś smutną pizdą.
Piłowanie auta FWD na ręcznym to nie drift, tak samo jak walenie konia to nie seks. Udowodniłeś swoją ignorancją, że sam jesteś smutną pizdą.
@Dziad_Inżynier a czy tu jest gdzieś napisane że ten kierowca wykazuje jakieś nadzwyczajne umiejętności, których nie da się opanować w miesiąc? Pod każdym filmikiem pokazującym drift, czy tam ślizganie się dojebaną corsą, musi znaleźć się zawistny zjeb z obolałą dupą, który napisze że też by tak umiał gdyby to ćwiczył. No ja pierdole
Ja rozumiem, że chłopaki się fajnie bawią, ale to nadal jest film o facecie w łódce.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów