Z tym, że pod maską kryje się silnik z Suzuki GSXR
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Tak mi się skojarzyło...
youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA
Nikt nie doceni 4 łapek dopóki nie ma okazji przetestować tego w zimie W momencie kiedy do RWD ładujesz 3 worki cementu w bagażnik żeby podjechać pod krawola, FWD kopie na 3,4 biegu a AWD przyśpiesza nieco gorzej jak na mokrym do tego pełna kontrola w poślizgu
Raz kupiłem AWD i nie wyobrażam sobie zmiany Gorąco polecam!
Raz kupiłem AWD i nie wyobrażam sobie zmiany Gorąco polecam!
Niezły tuning (ta naklejki z napisem "SUZUKI" na bokach).
knowing.
katedem tera....
Ford = Jeździ się jak gównem... Może i ma moc tylko szkoda że na opony zabrakło, bo prędkość ma w tych zakrętach jak calibra na letnich...
Pomysł ciekawy ale niewypał w huj. Jebac te wasze Subaru, dobre auta ale środek do wyjebania...
Pierwszy hejt ale nie mogłem się powstrzymać. Dajcie mi M3 bo bida w domu
Pomysł ciekawy ale niewypał w huj. Jebac te wasze Subaru, dobre auta ale środek do wyjebania...
Pierwszy hejt ale nie mogłem się powstrzymać. Dajcie mi M3 bo bida w domu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów