Rozchodzi to.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
To multikonta są dozwolone?... Czy może niektórzy są traktowani inaczej?
Ciekawe że jak Pinkman się uaktywnia, to George Harvey znika... I na odwrót
Hyena83 napisał/a:
To multikonta są dozwolone?... Czy może niektórzy są traktowani inaczej?
No i wydało się, cholera jasna. Tylko nie mów nikomu, że wiem gdzie jest D.B.Cooper i wiem co się stało w Smoleńsku.
No chuj, małpa do uśpienia.
Nowy negroid na rencie zawsze cieszy
biegnie wspierac swojego ziomalka. gejostwo na potege.i kurwa oczywiscie poszedl pobiegac w klapkach kuboty.
Ten co pobiegł pierwszy, wiedział co chce zrobić, po co i w którym momencie. Miał też chyba najjaśniejszy kolor skóry.
Reszta baranów w ciemniejszym gradiencie chyba bardziej polega na gadzim mózgu i jak ktoś biegnie, to oni też biegną, chuj wie po co i dokąd, ale biegną bo może akurat trzeba spierdalać.
Reszta baranów w ciemniejszym gradiencie chyba bardziej polega na gadzim mózgu i jak ktoś biegnie, to oni też biegną, chuj wie po co i dokąd, ale biegną bo może akurat trzeba spierdalać.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów