Hałas, smród palonej gumy i prędkość to to, co tygrysy lubią najbardziej.
Hałas, smród palonej gumy i prędkość to to, co tygrysy lubią najbardziej.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
chce coś normalego przeczytać a tu co drugie to twoje wypociny...
No niestety nie zgadłeś.
4 letnie auto 2.0 Biturbo 200 KM.
Prawdziwe sporty motorowe to jest Dakar, rajdy i auta turystyczne.
Drift to jest pedalstwo z Japonii gdzie jest moda na oklejanie aut zjebanymi naklejkami i piłowanie aut na parkinach na ręcznym bo nie ma gdzie jeździć.
Samochód firmowy szefa się nie liczy
Grzechotnik. Benzyna mi niepotrzebna bo jeżdżę tylko autostradami.
Zgadles insignia.
Wielki kurwa znawca wozi dupę królową lawet w dieslu
Nic dziwnego, że potrzebuje biturbo do osiągnięcia 200 kuców. W końcu to szwabskie gówno. Do tego w mojej opinii ropniaki nadają się tylko do ciągników - rolniczych i siodłowych.
Może drift nie jest aż tak wymagający jak rajdy, ale niczym nie ustępuje wyścigom na torze.
Drift to jest polski odpowiednik nascara. Widowisko dla najniższej warstwy społeczeństwa. Plebs siedzi i podnieca się zjebanymi plastikowymi furami trzymającymi się na szpachli i słowie honoru jak szympansy na widok wypiętej dupy.
Bezzębny margines odurzony alkoholem i narkotykami cieszy się, że kierowcy jeżdżą w kółko i smażą gumę tudzież rozpierdalają swoje potłuczone samochody o bandy.
Później janusz wraca do domu z pioterem:
-patrz pjoter jak tata robi pasatem te dryfty. Cyk i ręczny na zakręcie w opur.
o kurwa skond to drzewo siem tu wzielo. Pjotek kurła to tfoja wina bo mnie namuwileś.
Pjoter matko bosko nie muf matce rzesmy fure skasowali. Wujek wlodek nam w stodole wyklepie i podszlifuje boszem.
W samo sedno
Pierwszy biedak właściciel 20-letniej skody fabii 1.2 mpi demona prędkości namierzony Drift jest najbardziej technicznym sportem motorowym pochłaniającym ogromne środki pieniężne by móc startować i coś osiągnąć, a ty tu wieśniaku z jakąś szpachlą wyjeżdżasz. Jedna opona czy carbonowy panel jest więcej wart niż twoje daily o ile je w ogóle masz. Po braku wiedzy i ignorancji wnioskuję, że jesteś po prostu <tu_wybierz_sobie_inwektywę>.
O kurwa, kretyn namierzony... nascaar, a drift to dwie rożne rzeczy, szczególnie technicznie. Mam wątpliwości czy aby natura wyposażyła Cię w obie półkule mózgowe, a jak nie to won na drzewo z powrotem.
Samochód firmowy szefa się nie liczy
Stary nie wszyscy są takimi biedakami jak ty
To jest moje auto a nie firmy.
królową lawet
Co kurwa? Człowieku to jest auto bezawaryjne. Leje olej do baku i wymieniam olej w silniku. Raz do roku pióra wycieraczek.
Nic dziwnego, że potrzebuje biturbo do osiągnięcia 200 kuców
A jak ty chcesz inaczej wycisnąć taką moc z grzechotnika bez doładowania? Znasz się ty cokolwiek na autach?
Do tego w mojej opinii ropniaki nadają się tylko do ciągników - rolniczych i siodłowych.
W mojej też
Ale fakty są takie, że mniej pali. Benzynowym przy 150 mialem spalanie 10-11 a grzechotnikiem przy 180 mam 7.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów