Kierowca ded.
Kierowca ded.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dzęki tej klatce o któej mówiłem Prosiak się nie złożył czyli spełniła swoje zadanie podczas tego właśnie uderzenia tak jak pisałem
Rolbar to jest przy dachowaniu a tutaj na nic nie wplywa
[ Dodano 2024-11-16, 14:30 ]
Wszyscy dobrze wiedzą że z centralnie umieszczonym silnikiem szczególnie na zawiasie od Porsche źle znoszą boki i nie nadają się do driftu. Kierowca oferma z resztą w przeciwnym kierunku się ustawić i jebnac w beton na środku toru. Oferma
Jakos daja rade przynajmniej mr2
Rolbar to jest przy dachowaniu a tutaj na nic nie wplywa
Zależy w jakim aucie. W golfie działa inaczej niż w gt2 rolbar to takiej nazwy porsche nie używa i ja im wierze po tym jebnięciu tylko dziadzio 63 nie przeżył auto jeszcze może trafić na Otomoto
[ Dodano 2024-11-16, 16:24 ]
Black_Hole napisał/a:Wszyscy dobrze wiedzą że z centralnie umieszczonym silnikiem szczególnie na zawiasie od Porsche źle znoszą boki i nie nadają się do driftu. Kierowca oferma z resztą w przeciwnym kierunku się ustawić i jebnac w beton na środku toru. Oferma
911 mają silnik umieszczony z tyłu nie centralnie
Dzęki tej klatce o któej mówiłem Prosiak się nie złożył czyli spełniła swoje zadanie podczas tego właśnie uderzenia tak jak pisałem
Tak jest, chociaż to bardziej chroni pod względem dachowania. Ale fakt faktem w szelkach i pełnej klatce jest szansa że mógłby z tego sie wykaraskać. Ale no bezapelacyjnie, zostawienie takiego betonowego pasa bez żadnego zabezpieczenia to zajebisty pomysł, szczególnie na nierównym wyjściu z zakrętu xD
Tak jest, chociaż to bardziej chroni pod względem dachowania. Ale fakt faktem w szelkach i pełnej klatce jest szansa że mógłby z tego sie wykaraskać. Ale no bezapelacyjnie, zostawienie takiego betonowego pasa bez żadnego zabezpieczenia to zajebisty pomysł, szczególnie na nierównym wyjściu z zakrętu xD
Paragwaj to biedny kraj tak jak Polska gdzie też nie mamy porządnego toru
Paragwaj to biedny kraj tak jak Polska gdzie też nie mamy porządnego toru
Wbrew pozorom dużo nie trzeba żeby zapezpieczyć takie miejsca. A w polsce ich po prostu nie ma za dużo, ale te co jeszcze jakoś tam funkcjonują to nie są takie złe. Wiadomo, nie będzie to jak na torach f1, ale też nie ma co narzekać 😀
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów