📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zajebisty materiał, dawno nic tak świetnego nie oglądałem. Cieszę się, że mogłem to tutaj zobaczyć! Teraz mogę umrzeć, bo jestem spełniony!
Eh...
Eh...
Mina kierowcy tir-a bezcenna!
mikel1994 napisał/a:
Zajebisty materiał, dawno nic tak świetnego nie oglądałem. Cieszę się, że mogłem to tutaj zobaczyć! Teraz mogę umrzeć, bo jestem spełniony!
Eh...
lina czeka, wieszaj się
Jeden raz to i psu dupa błyśnie.
Kolejny idiota bez wyobraźni. Jakby przypierdolił w tego tira, to by ten jego polonezik się wpół złożył.
Dam PIWKO bo jestem z Poznania
tam montowano 1,6 od rovera miał ponad 100KM i wtrysk wielopunktowy a przy niedużych modyfikacjach (bez turbo) nawet 130km
cveljan napisał/a:
tam montowano 1,6 od rovera miał ponad 100KM i wtrysk wielopunktowy a przy niedużych modyfikacjach (bez turbo) nawet 130km
Tylko 1.4 było z rovera i miało 103 km w serii.
siwers3 napisał/a:
Kolejny idiota bez wyobraźni. Jakby przypierdolił w tego tira, to by ten jego polonezik się wpół złożył.
Ale nie przypierdolił więc na chuj pierdolisz?
cveljan napisał/a:
z tego co wiem to 1,4 103KM(ponoc wały w poldkach siadały)miałem roverka 114 gti z takim piecem - RZEZNIAtam montowano 1,6 od rovera miał ponad 100KM i wtrysk wielopunktowy a przy niedużych modyfikacjach (bez turbo) nawet 130km
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów