📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Myslałem że przypierdoli wkoncu w ten samochód...;(
własnie , pierdolisz . Nie tylko w starych , w nowych tez jest hamowanie różnicowe ( osobne na lewa i prawa strone) . a propo jest to często stosowany w samolotach system , słuzy do wspomagania skretu przy kołowaniu.
własnie , pierdolisz . Nie tylko w starych , w nowych tez jest hamowanie różnicowe ( osobne na lewa i prawa strone) . a propo jest to często stosowany w samolotach system , słuzy do wspomagania skretu przy kołowaniu.
Jest Golf, jest wioska.
Normalna rzecz, są dwie pompki hamulcowe osobne przewody hamulcowe i dwa pedały hamulca łączone zapadką, dlatego można hamować na jedno wybrane koło lub oba na raz, patent bardzo stary ale i niezwykle przydatny. Natomiast za 1614 zawsze piwko:D
nerfy To jak inaczej zahamuje jak tam nie pójdą przewody ? Hamulce masz na lewe prawe lub oba koła, zależy który pedał wciskasz. Ekspert by powiedział mechanizm różnicowy, bo tak zazwyczaj się to określa. Więc nie, nie jesteś ekspertem.
bercik05 napisał/a:
nerfy
Tak działa blokada dyferencjału...
właśnie tak NIE działa blokada dyferencjału
blokada polega na tym, że koło kręci się nawet, gdy straci przyczepność.
alfLeso napisał/a:
Nowoczesny napęd na jedno koło widzę.
12yo detected
moj ulubiony ciagnik zaraz po 30-tce
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów