📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
-U-R-S-U-S- Moja dzielnica od zawsze!
Jest Ursus "drift", jest Golf III, jeszcze niech Pawlak w gumiokach z siekierką wyskoczy to już będzie wieś pełną parą.
Można też C-330 - widziałem na żywo na drodze gminnej nie na jakimś podwórku...
pkh - > nie blokują mu się bo ma oddzielne hamulce (ogólne czegoś takiego chyb nie ma, żeby do każdego z osobna koła szły osobne przewody i sterowanie) koło się blokuje, bo tak działa dyferencjał. Moc z koła które traci przyczepność przekazywana jest na koło które ją posiada na danej osi.
yea kurwa, w końcu jestem ekspertem.
yea kurwa, w końcu jestem ekspertem.
@nerfy ale pierdolisz, taki z ciebie ekspert...
W traktorach zwłaszcza tych sprzed lat normalnie montowano osobno pedał hamulca dla prawego i lewego koła. Zwiększało to zwrotność maszyny.
W traktorach zwłaszcza tych sprzed lat normalnie montowano osobno pedał hamulca dla prawego i lewego koła. Zwiększało to zwrotność maszyny.
To tak się bawią na wsi właściciele golfów III ???
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów