Szczery chłopak
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
W dzieciństwie zastanawiałem się dlaczego w tv nie pokazują osoby która przeprowadza wywiad.
Teraz już wiem.
Teraz już wiem.
koleś sam idzie bokiem....
a jaki kulturalny !
- Polak mały.
- Jaki znak twój?
- Orzeł biały.
160 lat jebany musiał kupić zanim chińczycy zaczeli robić częsci
@Carnom to się nazywa sarkazm,
a co do gościa to już do niego mam szacunek bo nienawidze tych skurwysynów małych którzy uznają się za nie wiadomo kogo za kierownicą bo czasem pożyczą POLO 1.4 od mamy i lecą driffty kręcić pod tesco, ale zaraz zaraz, tylko i wyłącznie jak spadnie śnieg
a co do gościa to już do niego mam szacunek bo nienawidze tych skurwysynów małych którzy uznają się za nie wiadomo kogo za kierownicą bo czasem pożyczą POLO 1.4 od mamy i lecą driffty kręcić pod tesco, ale zaraz zaraz, tylko i wyłącznie jak spadnie śnieg
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów