📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Szkoda, że to nie wrzątek
Już sam nie wiem, czy to bambusy mają zerowy iloraz inteligencji, czy żółtki...
dadar123 napisał/a:
Już sam nie wiem, czy to bambusy mają zerowy iloraz inteligencji, czy żółtki...
Oni mają iloczyn.
Zoltki kolego maja wieksze IQ od bialych, srednia 105 przy naszym 100. Fakt ze to autystyczne ameby bez duszy i o niskim testosteronie wsrod samcow ale nie mylmy pojec.
Ładna taka nawet, można i na śpiocha brać.
Do zerżniecia. Trochę się krztusi ale połyka
Manii napisał/a:
Zoltki kolego maja wieksze IQ od bialych, srednia 105 przy naszym 100. Fakt ze to autystyczne ameby bez duszy i o niskim testosteronie wsrod samcow ale nie mylmy pojec.
Słuszna uwaga,do tego podana we właściwy sposób.
Niemniej warto nadmienić, że film przedstawia samicę, model gówniara. Z faktu tego wynikają pewne wnioski, co prawda stereotypowe, niemniej ciężko jednak nie pomyśleć o za długiej smyczy pozwalającej wychynąć poza kuchnię.
PięknyMarian napisał/a:
Ładna taka nawet, można i na śpiocha brać.
Również zwróciłem uwagę, że dla zrównoważenia niedostatków intelektu posiada całkiem sympatyczną buzię
trytodie napisał/a:
Szkoda, że to nie wrzątek
Manii napisał/a:
Błagam... Piszesz o żółtkach z Hong Hongu, Singapuru, Macao. Znam większość Azji i znakomita większość to najzwyklejsi, choć pracowici debile.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów