📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
ja nie rozumię czy oni maja tak rozepchane dupy ze im zwieracze nie trzymają, serio nie można wytrzymać
piasekmaster napisał/a:
ja nie rozumię czy oni maja tak rozepchane dupy ze im zwieracze nie trzymają, serio nie można wytrzymać
Jak krecik kopie i stawia kopiec to nie ma zmiłuj
piasekmaster napisał/a:
mialem tak ze 3 razy w zyciu ze znalazlem sie w sytuacji bez wyjscia a potrzeba cisnela tak ze doslownie pocilem sie z bolu. nie polecam.
Kurwa ale jaki idealny moment wyczuł pełna finezja widać, że nie pierwszy raz to robi. Jak hitman.
Mistrz dyskrecji, gówniany ninja
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów