Zjazd ze Śnieżki w wykonaniu rodaka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Kto widział zdjęcie ten widział ale jesteśmy zmuszeni usuwać je z naszej strony więc nie piszcie postów o ponowne je wstawiane ani wysyłanie na PRV.
Tak właściwie czemu byliście zmuszeni? Ktoś się do was oficlajnie ze służb odezwał?
Ciekawi mnie to, bo jeszcze kilka lat temu takie zdjęcia czy filmiki z rodzimego podwórka były codziennością. Aktualnie więcej mocniejszych materiałów idzie nawet na instagramie obejrzeć
xD
Tak właściwie czemu byliście zmuszeni? Ktoś się do was oficlajnie ze służb odezwał?
Ciekawi mnie to, bo jeszcze kilka lat temu takie zdjęcia czy filmiki z rodzimego podwórka były codziennością. Aktualnie więcej mocniejszych materiałów idzie nawet na instagramie obejrzeć
xD
@Angel
A dlaczego? Tak trudno jest napisać konkretnie o co chodzi? Zachowujecie się jak politycy nie wolno bo nie i chuj.
A dlaczego? Tak trudno jest napisać konkretnie o co chodzi? Zachowujecie się jak politycy nie wolno bo nie i chuj.
SraliBaby_W_Rowie napisał/a:
@Angel
xD
Główną przyczyną konieczności kasowania materiałów pochodzących z Polski są zgłoszenia osób trzecich - rodzin ofiar . Również sami autorzy zdjęć z wypadków pracujący w służbach (pogotowie, policja, straż) robią zdjęcia udostępniają miedzy sobą a potem trafiają do szerszej publiki. Gdy zaczyna się robić smrodek w ich pracy z tego powodu to zaczyna się walka z wiatrakami czyli szukanie gdzie są one udostępnione.
Na instagramie czy innych portalach lub grupach społecznościowych łatwiej jest ukryć takie materiały a i osobom zainteresowanym ich usunięciem trudniej dotrzeć do wszystkich takich grup - my jesteśmy dużym i znanym portalem w zasadzie bez żadnych ograniczeń co do przeglądania i dodawania materiałów na forum więc łatwiej trafić i poprosić rodzinie o skasowanie zdjęć.
Bywają sytuacje że opublikowane materiały są cennym źródłem informacji dla śledczych bo często są zrobione przed przyjazdem służb a tym samym zatarciem wielu śladów czy nawet dotarcia do świadków którzy cykają fotki robią filmiki ale nie zgłaszają się do służb jako świadkowie zdarzenia i takie materiały zostają objęte są śledztwem.
Zgłoszenia naruszenia wizerunku czy udostępnianie danych również jest powodem skasowania różnych materiałów jak np . komisarz flak
[ Komentarz dodany przez: Angel: 2024-02-05, 12:04 ]
Ten co dymał fryzjerkę oraz kosmetyczkę i to nagrywał i. Niby jego żona zobaczyła nagrania i udostępniła je w sieci.
[ Komentarz dodany przez: Angel: 2024-02-05, 12:04 ]
Ten co dymał fryzjerkę oraz kosmetyczkę i to nagrywał i. Niby jego żona zobaczyła nagrania i udostępniła je w sieci.
Jak już zdjęć nie można to przynajmniej może jakiś graficzny opis? Co było konkretnie przyczyną śmierci?
chłop sie spierdolił ponad kilometr w dół, na mecie zameldował się praktycznie nagi ze zdartą skórą w kilku miejscach i wieloma obrażeniami wewnętrznymi
Zamykam bo wyraźnie napisałem aby nie pisać o fotki.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów