Zjazd ze Śnieżki w wykonaniu rodaka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
trytodie napisał/a:
Foliarze widzę dalej się nie znudzili, 10 lat będą jeszcze pierdolic o Covidzie
Ale co to ma z foliarstwem wspólnego? moja mama jest pielęgniarką i widziała jak lekarze wpisują covid w co drugim zgonie z zupelnie innych przyczyn. dostawali wieksza kase za to czy coś.
mich95 napisał/a:
Jacy foliarze? Tumanie pierdilony samo Who nawet napisało na swojej stornie że w chuja zostałeś zrobimy kretynie jebany, za 10 lat, 20czy 30 zaws3sie będziemy śmiać z t takich oferm jsbenych jka ty, tylko że was już nie będzie hahahaba
BBCocks.com to nie oficjalna strona WHO. cos ci sie skleiło jak przeglądałeś strony
Jakby ktoś miał zdjęcia to również proszę, mogę za to wysłać filmiki komisarza flaka
Podeślij ktoś na priv jakieś ciekawsze filmiki albo zdjęcia jak macie
Dzięki
Dzięki
Wysłał by ktoś tak uprzejmy na PW ?
Bardzo proszę o zdjęcie na priv. Jestem bardzo ciekawy jak wyglądał
kaotic.com/video/f118affc_20240202064158_t
Proszę, zdjęcie dla was
kaotic.com/video/f118affc_20240202064158_t
Proszę, zdjęcie dla was
Dzięki wam !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów