📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Wszystko spoko, wyładował. Szkoda tylko, że nie trafił centralnie w tą skodę, skasowałby paru rusków do kompletu.
Dziwny kraj dziwni ludzie
Chuj wie
Może o to mu chodziło
Może tak chciał zrobić
Chuj wie
Może tak chciał żeby obić
Chuj wie
Może o to mu chodziło
Może tak chciał zrobić
Chuj wie
GordonSrordon napisał/a:
Może o to mu chodziło
Może tak chciał żeby obić
Chuj wie
Może o to mu chodziło
Może tak chciał zrobić
Chuj wie
Poeta pierdolony
ach nie działają od lat
Po co? Lekkie jest...
Zasadniczo wyładunek się udał. Do tego zasadniczo udało się zrobić coś więcej a mianowicie ustawić odpowiednio do łatwego przeglądu podwozia dwa pojazdy
No kierownik cofając te kilkanaście cm uratował sobie facjatę albo i nawet cały łeb.
Jprdl ja swoim dźwigiem to kurwa nawet kilku desek nie dźwigam bez rozłożenia podpór bocznych a ten sobie je tylko opuścił na glebe i chcial dźwigać kilka ton ... Do tego dźwig jakis ruski czy chinski... Nie wygląda na stary ale brak jakiegokolwiek zabezpieczenia przeciw przeciążeniu... O ile błędy sie zdarzają tak tutaj zdecydowanie widać kunszt wschodniej kultury pracy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów