📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No przepisy odnośnie holowania są idiotyczne, ale proszę się przyznać, kto normalny jeździ +50 do limitu.
Mi się zdarza jechać +20 ale praktycznie nigdy coś więcej.
Choć znowu jeżdżę rzęchem co ma 25 lat i ach strach jechać ponad 100.
Choć na autostradzie dobija do limitu ( maksymalna prędkość 140 km/h )
Nie mam pojęcia czemu na liczniku jest do 220...
Mi się zdarza jechać +20 ale praktycznie nigdy coś więcej.
Choć znowu jeżdżę rzęchem co ma 25 lat i ach strach jechać ponad 100.
Choć na autostradzie dobija do limitu ( maksymalna prędkość 140 km/h )
Nie mam pojęcia czemu na liczniku jest do 220...
Jak mnie kurwa bawią debile którzy chwalą się tym ze zapierdalają o 50 więcej niż jest dozwolone. A kurwa ostatnio w poczekalni widziałem temat o radiowozie który się wpierdolił w motocyklistów bo prawdopodobnie jechał zbyt szybko to kurwa wszyscy inaczej szczekali. Wtedy już nie było "kto nie zapierdalał niech rzuci kamieniem". Jebana mentalność JP, pozostałość kurwa po milicji, policjant ma się trzymać przepisów, ale tylko wtedy gdy policjant na tym traci?
@TheByQ Ja pierdole chyba nie wiesz jak działa życie. To, że jest ograniczenie to jedno to jak jeżdzą inni to drugie. Niby nie można ściągać nielegalnego oprogramowania a jak jest naprawdę? Tak samo jest kurwa z tymi jebanymi ograniczeniami nie raz widuje się przecież ograniczenia do 50 na prostych drogach, gdzie nie ma żadnego przejścia dla pieszych i innych rzeczy w tym stylu. Nie ma co się oszukiwać, że kurwa takie ograniczenia są bez sensu i prawo jest w tym temacie dziurawe jak skurwesyn.
Gr00baz, No i co z tego? Prawo to prawo, chujowe, ale prawo. Ja się nie mam zamiaru wyłamywać i ustalać sobie własnych ograniczeń prędkości, żeby dostać mandat i stracić prawko jak jakiś imbecyl. Pomijając oczywiście fakt, że często takie drogi gdzie jest ograniczenie do 50 nie spełniają różnych warunków do tego, by móc podnieść te ograniczenie...
Debili jest pełno widzę, lecz najbardziej mnie bawią te osoby, które mają +/- 20 lat i myślą, że znają życie i ruch na drodze.
Debili jest pełno widzę, lecz najbardziej mnie bawią te osoby, które mają +/- 20 lat i myślą, że znają życie i ruch na drodze.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów