Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@JOE_internet mówi sie bijuetoou bo to z francuska parlevu?
troluje ale znudziło mi się już bo nie chcecie mi dopierdalać za błędy
czasem ktoś dopierdoli ale to za słabe zmieniam konto na nowe juz nie będe robił byków : (
Gdy komuś się zdarzy, najlepiej mówić, że się nie ma przy sobie. Wtedy nie zabiorą tylko wniosek jakiś tam napiszą, a i tak jeździć można.
Aby przekroczyć prędkość o 50 km nie trzeba "zapierdalać" jak wariat, nie trzeba stwarzać zagrożenia na drodze i nie trzeba zabijać biednych dzieci na pasach.
Kto nie przekroczył nigdy prędkości o te jebane 50 km/h niech pierwszy rzuci kamieniem.
A co do sytuacji, to baba którą złapali jako iż wiedziała że nie ma prawka, nie powinna prowokować ewentualnej kontroli rozmową przez telefon w trakcie jazdy, a opcja z lawetą to k*****wo w czystej postaci... tyle w temacie.
.
.
.
Dobra sam znalazłem leniwe huje!
Art. 130a.
1. Pojazd jest usuwany z drogi na koszt właściciela w przypadku:
.
.
.
.
6.kierowania nim przez osobę nieposiadającą uprawnienia do kierowania pojazdami albo której zatrzymano prawo jazdy i nie ma możliwości zabezpieczenia pojazdu poprzez przekazanie go osobie znajdującej się w nim i posiadającej uprawnienie do kierowania tym pojazdem, chyba że otrzymała ona pokwitowanie, o którym mowa w art. 135 ust. 2.
Z tego wynika że gdyby kierowca który przyjechał na miejsce wlazł do samochodu i wtedy nastąpiła by prośba o przekazanie to powinno być ok
TO zgodzę się z nią, że odholowanie pojazdu jest ewidentnym naciąganiem i wyłudzaniem pieniędzy.
A ja uważam, że bardzo dobrze, powinni dojebać takiej jak najwięcej. Nie było tam żadnego przypadku- wszystko celowe i świadome.
Jak tylko pomyślę o tym nowym, popierdolonym przepisie to mnie krew zalewa. Rozumiem mandat, ale prawo jazdy? Jak widać w żaden sposób to nie załatwia problemu piratów drogowych, bo nadal jeżdżą bez prawka, a tylko to utrudnia życie normalnie zarabiającemu pieniądze człowiekowi, który nie żebrze na ulicy. Dodatkowo ta sprawą z lawetą to już chyba jakiś kolejny przekręt, żeby laweciarze mieli większy popyt.
No i teraz każdy powie "a to mógł nie zapierdalać 50 km/h więcej". Uwieźcie, że czasami na polskich drogach inaczej się nie da, gdy co 100m jest ograniczenie do 40-60km/h z kurwa 100.
Pierdolisz głupoty. Uwierz mi jak się jest normalnym kierowcą to się da jeździć tak by nie przekraczać o 50 km W TERENIE ZABUDOWANYM. Tylko młode głupie karki i takie tepe lachony ciągle się gdzieś spiesza łamią przepisy . I tak ten przepis jest dobry. Sam jezdze szybko ale odkad wszedł w zycie zwolniłem. i to samo widze u innych i jest bezpieczniej. A głupia pizda nawet jak dalej bedzie jezdzic bez prawka to napewno już bardzo ostrożnie bo tym razem pójdzie do wiezienia .
Kurwa, jak mnie te miśki rozpierdalają. Gdyby nie kamera, to wzięli by do łapy. A tak babce problem robią bo "prawo" bo "przepisy". Kurwa, dwulicowe pedały. Jak łapią bez prawka, to biorą do łapy nawet dwie stówy.
No ale o co trzepiesz mokasyna ? Przepisy są po to by je przestrzegać. Się nie podoba to wyjedź to jakiegoś Afrystanu i żyj w dżungli. Ja pier... kurwa skąd sie takie buce biorą no... Złamałeś przepisy i dałeś w łapę to się ciesz że akurat trafiłeś bez kamer i tyle. Jak się ma w zyciu pecha to trudno, albo jeździmy zgodnie z przepisami albo akceptujemy potencjalne konsekwencje.
Jakby to był facet to byście pisali w większości "Jebać cwaniaka, typowy Janusz - łamie przepisy i się głupio tłumaczy! Dojebać mu mandat taki żeby się posrał, auto na lawetę i zabrac prawko na rok, nauczy się nie przekraczać prędkości!" ale jest babka, sprzedała jakąś ckliwą historyjkę o pracy i już się rzucili rycerze w lśniących zbrojach na obronę
Skończ pierdolić za przeproszeniem bo aż głowa boli. Co to ma do rzeczy, że główny bohater filmiku ma vaginę lub nie. Tu chodzi o wyrwane z rzeczywistości próbujące nas jak najbardziej zmieszać z błotem i wydrzeć z nas jak najwięcej pieniędzy.
Jak sama mówiła jechała 51km/h ponad limity. Wystarczyłoby zwolnienie o 5km/h. To taka wielka różnica? Wątpię, bo sam jeżdżę od paru lat. Trasy głównie Wrocław-Kraków ew. Katowice-Praga. Zawsze uważałem, że ten przepis jest dobry i zdania nie zmienię.
Z tego wynika że gdyby kierowca który przyjechał na miejsce wlazł do samochodu i wtedy nastąpiła by prośba o przekazanie to powinno być ok
heh sprytnie, zasada mówi o osobie przebywającej w pojeździe w momencie popełniania wykroczenia
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów