📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kobitka ma racje w sprawie tej lawety. To jest wyludzanie pieniedzy.
Cytat:
I uważasz ze za rozmowę przez telefon komórkowy należy komuś łamać życie?
Co ty chrzanisz
Życie sama sobie złamała zapierdalając, potem jeżdżąc bez prawka i jeszcze zwracając na siebie uwagę policjantów. rozmawiając przez telefon w trakcie jazdy. Podejrzewam, że gdyby nie ten telefon to spokojnie by sobie prawko odebrała. Też się nie zgadzam z niektórymi aspektami ale jak ktoś tak odpierdala to sam się prosi o karę. Trzeba ponosić konsekwencje swoich czynów.
„Socjalizm jest to ustrój, w którym bohatersko rozwiązuje się problemy nie znane w żadnym innym ustroju”.
"Rozsądek rozsądkiem, a przepisy przepisami" podsumował idealnie Btw. W przypadku tej policjantki JP na 100%!
Rozpierdala mnie ten trend wielce zdroworozsądkowych drogowych szeryfów. Się nie zesrajcie z tymi waszymi przepisami i dziećmi wybiegającymi na pasy. Mam nadzieję, że jak będę kiedyś zapierdalał i pójdę siedzieć za jakiegoś nieuważnego frajera, to będzie ktoś z waszej rodziny, parówy.
totalna abstrakcja .... kobieta ma racje to jest po prostu wyłudzanie pieniędzy , teraz straci pracę i kto będzie musiał ją utrzymywać ? MY !!! Jak pójdzie do pierdla to kto będzie ją utrzymywał ? MY !! Mamy idiotycznie skontrowane prawo, a kto nigdy nie przekroczył prędkości o 51 km/h ? kiedyś dostałem podwózkę do domu od naprawdę miłych policjantów w Łodzi, jechałem z nimi kia ceed 140 km/h na 60, policjanci oczywiście bez pasów, jedynie śmiali się że zaraz jest fotoradar i muszą zwolnić bo będą mieli przejebane..............
Jak tylko pomyślę o tym nowym, popierdolonym przepisie to mnie krew zalewa. Rozumiem mandat, ale prawo jazdy? Jak widać w żaden sposób to nie załatwia problemu piratów drogowych, bo nadal jeżdżą bez prawka, a tylko to utrudnia życie normalnie zarabiającemu pieniądze człowiekowi, który nie żebrze na ulicy. Dodatkowo ta sprawą z lawetą to już chyba jakiś kolejny przekręt, żeby laweciarze mieli większy popyt.
No i teraz każdy powie "a to mógł nie zapierdalać 50 km/h więcej". Uwieźcie, że czasami na polskich drogach inaczej się nie da, gdy co 100m jest ograniczenie do 40-60km/h z kurwa 100.
No i teraz każdy powie "a to mógł nie zapierdalać 50 km/h więcej". Uwieźcie, że czasami na polskich drogach inaczej się nie da, gdy co 100m jest ograniczenie do 40-60km/h z kurwa 100.
Wielki ból dupy a to była jej i tylko jej decyzja by kierować bez uprawnień.
Przekroczenie o 50+, nawijanie przez komórkę - dopóki polacy nie pozbędą się tej postsowieckiej mentalności - ja nie potrafię? potrzymaj mi piwo - na ulicach dalej będą ginąć ludzie.
Przekroczenie o 50+, nawijanie przez komórkę - dopóki polacy nie pozbędą się tej postsowieckiej mentalności - ja nie potrafię? potrzymaj mi piwo - na ulicach dalej będą ginąć ludzie.
Z tą lawetą to już skurwysyństwo maksymalne, pojazd sprawny, nie ma podstaw by nie pojechał dalej na własnych kołach.
Coraz ładniejsze Policjantki dają do tego programu.
Bawią mnie te wszystkie wypociny licealistów którzy pojęcia nie mają o pracy przedstawiciela handlowego ba, jakiejkolwiek pracy i pieprzą brednie o tym, że to był jej wybór, że kierowała bez prawka, że sama sobie winna bo "zapierdalała" powyżej 50 km/h bo jest to prędkość tak ogromna, że jej przekroczenie graniczy z cudem gdyż oni tyle nie potrafią osiągnąć swoim rowerem który to dostali na komunię a co najśmieszniejsze do tych komentarzy używają wyszukanych słów by wypaść na inteligentniejszych niż są. Jakie to życie jest proste i "czarno białe" gdy to mamusia z tatusiem wkładają jedzenie w ich brzuszki i nie muszą sami na nie naginać. Brał ktoś pod uwagę, że kobieta po prostu bała się stracić prace i zmuszona była ją kontynuować? Spytajcie się swoich rodziców co by się stało z waszym obiadkiem gdyby jedno z nich musiało przymusowo 3 miesiące pauzować? Jestem w stu procentach pewien, że gdyby ta babeczka nie była do tego zmuszona finansowo lub jakkolwiek inaczej by tak nie ryzykowała.
Co do nowych przepisów o holowaniu na policyjny parking mimo iż ma się kierowcę na zmianę to brak słów jak podle i chamsko próbują łatać tę dziurę budżetową.
Co do nowych przepisów o holowaniu na policyjny parking mimo iż ma się kierowcę na zmianę to brak słów jak podle i chamsko próbują łatać tę dziurę budżetową.
Gliniarz łże jak pies. Nie ma obowiązku odcholowywać pojazdu, jeśli babka może go przekazać innemu kierowcy. Kierowca ten nie musi się znajdować w samochodzie w chwili zatrzymania.
Dwa - użył sformułowania nie ma uprawnień. Otóż zatrzymanie prawa jazdy to nie jest odebranie uprawnień. Jest to tylko zatrzymanie dokumentu (faktycznie bez niego nie można kierować pojazdem, ale uprawnień nie traci - przepis jest wewnętrznie sprzeczny).
Dwa - użył sformułowania nie ma uprawnień. Otóż zatrzymanie prawa jazdy to nie jest odebranie uprawnień. Jest to tylko zatrzymanie dokumentu (faktycznie bez niego nie można kierować pojazdem, ale uprawnień nie traci - przepis jest wewnętrznie sprzeczny).
Ludzie, tam byla kamera.... mieli sie dogadywac ile kto da a ile kto wezmie???? Pojebalo was do reszty??? Tak samo nie rozumiem debili ktorzy w 'uwaga pirat' albo innym programie pytaja: 'A nie mozna by sie dogadac?' albo najlepsze:
policjant: wg. taryfikatora minimum to 500 zl
'poszkodowany': A nie mozna by tak 200?
policjant: wg. taryfikatora minimum to 500 zl
'poszkodowany': A nie mozna by tak 200?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów