Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
1) przekroczenie w zabudówce o 50+
2) jazda bez prawka
3) rozmowa przez telefon
Sama się prosiła o to... Jakoś mi nie żal.
Jak jej wzięli prawko, mogła sobie doczytać co ją spotka przy kolejnym spotkaniu z policją - nauka nic by ją nie kosztowała. A "korepetycje " na miejscu już były nieco droższe.
Szanowna pani, do mojej pracy należy egzekwowanie przepisów drogowych. Ja nie ustalam przepisów. Przepisy ustala władza ustawodawcza. Jeżeli pani uważa, że przepisy są głupie, niech się pani przy następnych wyborach dwa razy zastanowi zanim pani zakreśli krzyżyk przy konkretnym kwadraciku.
(coś o holowaniu)
"No ale widzi pan, jaką mam pracę, mówiłam wam".
"Ale co ja pani poradzę, takie są przepisy".
Konstytucja RP, Rozdział 1, Art. 2: „Rzeczpospolita Polska jest demokratycznym państwem prawnym, urzeczywistniającym zasady sprawiedliwości społecznej.”
A potencjalnie to można być nawet mordercą - taki skrót myślowy w odpowiedzi na ewentualne pytania.
I uważasz ze za rozmowę przez telefon komórkowy należy komuś łamać życie? Wyobraź sobie ze jest samotna matka, ma na głowie kredyt hipoteczny do spłacania i dzięki tym kurwom traci pracę. Dodatkowo ja jeszcze naciągają na koszty holowania w momencie gdy jest kierowca który może auto zabrać. Nic dziwnego że w tym kraju jest jak jest jak na każdym kroku skurwysyństwo w czystej postaci.
A wyobraź sobie, że to jakaś szalejąca z prędkościami 100+ / 50 po mieście baba, której zatrzymanie prawka na 3 miechy nic nie nauczyło.
I może kolejne 3 miechy ją ostudzą i np. nie zabije nikogo na przejściu.
I uważasz ze za rozmowę przez telefon komórkowy należy komuś łamać życie? Wyobraź sobie ze jest samotna matka, ma na głowie kredyt hipoteczny do spłacania i dzięki tym kurwom traci pracę. Dodatkowo ja jeszcze naciągają na koszty holowania w momencie gdy jest kierowca który może auto zabrać. Nic dziwnego że w tym kraju jest jak jest jak na każdym kroku skurwysyństwo w czystej postaci.
samotna matka zapierdalające 50+ w zabudowanym? Pochwalasz takie zachowanie - a jak dzieci osieroci? A jak zabije niewinną osobę i osieroci dzieci komuś? A pracę traci dzięki swojemu kurewskiemu zachowaniu - zapierdalasz jak pierdolnięty? Ponosisz konsekwencje. Mam nadzieję, że kurwie się dostanie po piździe grubo.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów