18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Drogowy jełop?
Halman • 2020-11-18, 14:09

nie, megajełop do potęgi entej...
film i fragment opisu pochodzi z youtubowego kanału Mat Szach

Cytat:

Do tej bardzo groźnej sytuacji na drodze doszło w czwartek (12.11.2020) po godz. 8:00 rano na trasie S7 na węźle Elbląg Wschód. Elbląski instruktor jazdy – Przemysław Olszak - odbywając jazdę szkoleniową z kursantką, zauważył jadącego pod prąd osobowego seata. Zdając sobie sprawę z tego, jak groźna jest taka sytuacja, zajechał mu drogę uniemożliwiając dalszą jazdę. Następnie wysiadł ze swojego samochodu i nakazał zawrócić kierowcy seata, pilnując aby zrobił to w sposób bezpieczny.

Zgłoś
Pralpunkt 2020-11-18, 14:18 2
Lizaczek - pała po cywilnemu?
Zgłoś
Halman 2020-11-18, 14:24 3
Pralpunkt napisał/a:

Lizaczek - pała po cywilnemu?

też to trochę rozkminiam i nie mogę rozkminić. Według przepisów tylko drogówka na służbie lub nieumundurowany policjant i to tylko w określonych warunkach. Nie ma już "społecznej kontroli ruchu drogowego". Więc ten lizak u instruktora jazdy...
Zgłoś
S................r 2020-11-18, 14:32 8
Halman napisał/a:

też to trochę rozkminiam i nie mogę rozkminić. Według przepisów tylko drogówka na służbie lub nieumundurowany policjant i to tylko w określonych warunkach. Nie ma już "społecznej kontroli ruchu drogowego". Więc ten lizak u instruktora jazdy...

Może na placu manewrowym ułatwia sobie pracę z kursantem.
Zgłoś
Halman 2020-11-18, 14:33 1
SupremeLeader napisał/a:

Może na placu manewrowym ułatwia sobie pracę z kursantem.

na plac manewrowy mi to za chuja nie wygląda...
Zgłoś
htp 2020-11-18, 14:50
Pytanie, czy rozsądnym pomysłem jest jazda (z kursantką!) na czołówkę z idiotą.
Zgłoś
Syn_Milionera 2020-11-18, 14:58 1
Drogowy jełop i niezrównoważony zjeb połączyli swe drogi zgodnie z mistycznym prawem przyciągania.
Zgłoś
Nyrewesa 2020-11-18, 15:06 10
Co za jełop. Gość zjazd przegapił i nie chciał nadkladac drogi a ten pies ogrodnika nie pozwolił mu jechać. Co za naród co za ludzie.
Zgłoś
S................r 2020-11-18, 15:41 3
Halman napisał/a:

na plac manewrowy mi to za chuja nie wygląda...

Trochę wyobraźni hal. Może ZAZWYCZAJ uzywa tego na placu manewrowym, stąd u niego ten lizak. Tu może użył tego na drodze wyjątku.
Zgłoś
MgrMajster 2020-11-18, 16:09 50
Nyrewesa napisał/a:

Co za jełop. Gość zjazd przegapił i nie chciał nadkladac drogi a ten pies ogrodnika nie pozwolił mu jechać. Co za naród co za ludzie.

To tylko mogła kobieta napisać...Nawet jak zjechał źle to dosłownie 500 metrów dalej ma znowu wjazd na S7.
Zgłoś
gurup 2020-11-18, 16:19 19
Nyrewesa napisał/a:

Skoro przegapił zjazd to niech zapierdala do kolejnego, a następnym razem niech patrzy gdzie jedzie.

A ty co? Za mało na Sadolu, że nie wiesz jak się takie akcje kończą? Mam nadzieję, że ty i wszycyc co ci dali "piwko" nigdy nie dostaną prawa jazdy, a jeżeli już je macie, to je kurwa oddajcie
Zgłoś
Kurde26 2020-11-18, 16:33 4
Kiedyś było ORMO teraz mamy jutuberów
Zgłoś
T3RMINATOR 2020-11-18, 16:40
Ja bym jełopa zostawił samemu sobie na czołówkę z tirem.
Zgłoś
baronturbina 2020-11-18, 17:10 13
Nyrewesa napisał/a:

Oddaj kartę rowerowa jutro rano.
Zgłoś
głodujoncymarvin 2020-11-18, 17:16 3
Najbardziej oburzające jest to, że ten idiota mimo zwrócenia uwagi dalej chciał walić pod prąd...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów