Na Trasie Łazienkowskiej doszło do wypadku, w którym zginął kierowca Forda, a kobieta i dwoje dzieci (pasażerowie) przeszło operacje. Ford został staranowany przez VW, którym jechało 3 pijanych mężczyzn. Nikt nie przyznaje się do prowadzenia auta.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No to w takim przypadku cała trójka powinna pierdzieć. Teraz tylko dwójka ma wybór. Albo mowią, który to i tylko 2 lata, albo wszyscy
po minimum 15.
po minimum 15.
Jeżeli ktoś odjebie taką akcję. Po pijaku spowoduje ciężki wypadek. Kogoś porani albo i zabije, to nie przyznanie się do tego kto prowadził i de facto ponosi największą odpowiedzialność powinno być czynnikiem implikującym wzrost kary a nie sposobem na wykręcenie się pijaków po każdorazowym wypadku. Ile można kurwa mać. Najebie się taki. Po pijaku rozpierdoli. Usiądzie na fotelu pasażera i mówi " to nie ja ".
Dżepetto napisał/a:
Nikt nie przyznaje się do prowadzenia auta.
Wpierdol spuścić tak każdemu aż wreszcie któryś się przyzna albo sypnie ''kolegę''
P.S W wypadku takich skurwysynów bez honoru, tortury są dopuszczalne. Takie prawo potrzebujemy.
I nie pierdolcie mi że prowadził jeden a dwóch nie. Jak go kryją, potraktować wszystkich jak bydło którymi sa.
Dla calej trójcy z VW, po oponie, wpierw wygruzowanie na golasa i grilowanko. Moge załatwić opony.
Tradycyjnie ktoś dostanie w zawieszeniu i hey...
Państwo z dykty i styropianu.
Państwo z dykty i styropianu.
Wszystkich trzech chuji zamknąć na dożywocie i wtedy się szybko przyznają
Oskarżyć całą trójkę o ukrywanie przestępcy lub współudział, to chyba jedyna możliwość w takim przypadku. Prawdopodobnie i tak dostaną wyższe wyroki za to, niż sprawca gdyby się przyznał. Niestety polskie prawo też surowiej kogoś skarze za domniemanie (jazda po alkoholu), niż za zabójstwo z użyciem samochodu.
Dla tego bezwzględne 0.0 za kółkiem. Jak ktoś widzi różnicę między najebany a wczorajszy i będzie pisał mądrości z dupy typu: po 2 piwach i lampce wina czuję się świetnie. To czas pomyśleć o leczeniu alkoholizmu.
Za takie coś to od razu powinno być krzesło. Pewnie kobieta straciła męża a dzieci ojca, przez debili. Ew jakieś łagry i ciężka praca na całe życie
Że też te kurwy zawsze wychodzą z takich cmentarzy bez szwanku.
PS: o ile alkowóz nie spłonął, sprawca zostanie wytypowany przez techników.
PS: o ile alkowóz nie spłonął, sprawca zostanie wytypowany przez techników.
baronturbina napisał/a:
Dla tego bezwzględne 0.0 za kółkiem. Jak ktoś widzi różnicę między najebany a wczorajszy i będzie pisał mądrości z dupy typu: po 2 piwach i lampce wina czuję się świetnie. To czas pomyśleć o leczeniu alkoholizmu.
Ale jak widać to była noc, na pewno nie byli wczorajsi, się najebali i pojechali.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów