Testowy lot drona dostarczającego pizzę.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dron dostawczy- zastępuje pracę dwóch pizzaboyów. A kto go obsługuje? Czterech inżynierów...
Jakby takie drony były zautomatyzowane do tego stopnia że biorą co trzeba i same sobie wyznaczają trasę, i donoszą na miejsce to by nie było trzeba listonoszy. Może kiedyś, kto wie?
I by awizo nie zostawiali kutasy tylko by faktycznie dochodziły paczki.
I by awizo nie zostawiali kutasy tylko by faktycznie dochodziły paczki.
jak by ktoś tak operował z trawką i wódką w okolicach warszawy...
ciekawe jaki to ma zasięg?
ciekawe jaki to ma zasięg?
Nie głupi pomysł. A jeszcze jak by dodatkowo zainstalować owemu dronowi GPS i zdalnie naprowadzający kurs, to wystarczyło by wpisanie adresu i dron by poleciał z pizzą i wrócił, praktycznie bez ingerencji człowieka (no przecież ktoś musi włożyć pizzę do odpowiedniego drona). Ciekawa alternatywa...
Za parę lat człowiek nie będzie mógł popatrzeć w gwiazdy bo wszędzie będą latały pizze ....
a za pińcet lat grubasy siedzące przed kompami 5 generacji robią przelewik internetowy i nawet nie muszą ruszać swojego grubego dupska z krzesła które od razu spełnia rolę kibla, przylatuje do nich pizza. Pierdolone perpetum mobile. Rozwój cywilizacji, czy może cofnięcie w rozwoju człowieczeństwa?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów