Kontroler też
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Kontroler też
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A Taki byłem zaebisty...
Mógł ratować za wszelką cenę...
Łykacie ustawkę jak młode pelikany... Dalszej części filmiku oczywiście nie ma, a dron cudownym zrządzeniem losu się odnalazł.
Podpowiedź: zepsuty kontroler kosztuje grosze. A atrapa jeszcze mniej.
Caramon napisał/a:
Łykacie ustawkę jak młode pelikany... Dalszej części filmiku oczywiście nie ma, a dron cudownym zrządzeniem losu się odnalazł.
Wiesz raz znaleźli gopro zajebaną przez mewę, małpę i było to tutaj... Każde z nich kawał drogi pokonało z tym sprzętem. Nie licząc wystrzelonej z rakietą. Uważam, że są takie szanse. Niewielkie bo niewielkie, ale "som"
co wy kurwa slepi jestescie.. ewidetnie spadl mu telefon a kontroler lezy po jego lewej stronie..
Caramon napisał/a:
Wypowiem się jako expert (choć raz).
Nawet gdyby to był kontroler (wygląda mi to bardziej na komórkę) to dron po utracie zasięgu wróciłby na miejsce startu (albo zawisł w miejscu zależnie od ustawień)
Jest to funkcja RTH (return-to-home) która jest teraz praktycznie w każdym tego typu sprzęcie.
Kolo najprawdopodobniej trzymał w ręku komórkę aby uruchomić automatyczne ujęcie (w tym przypadku oddalenie po linii prostej)
Co oczywiście nie zmienia faktu że jest idiotą.
Caramon napisał/a:
Jaka atrapa przeczytaj znaczenie slowa atrapa. Jak juz to zamiennik badz podrobka. A nie atrapa
nawet jesli by stracil telefon i kontroler to dron wroci do miejsca z ktorego wystartowal.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów