Bambo terroryzował rodzinę, przyjechali panowie żeby mu wytłumaczyć że to nie ładnie i tak się nie robi. Gdy prośby i pieszczoty prądem nie pomogły, odjebali go Można tak od 1:00.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
naćpa się, leje żonę, terroryzuje nożem, wpada policja i nawet nie potrafi zrozumieć,żę już w drzwiach mógł dostać kulę, ale nie, tak uparcie jest bezmózgi,że mimo szansy na przeżycie nie korzysta, idealny przykład bambusa
FzgW napisał/a:
Dla pewności cały magazynek
Kaliber 9mm nie powali jednym strzałem. Kule zwykle przechodzą na wylot w związku z tym, żeby powalić przeciwnika musisz wpakować trochę kulek. Jak byś strzelił tylko raz to napastnik, który jest blisko mógłby Cię nożem dosięgnąć, więc po co ryzykować?
Alez wy tu wszyscy pierdolnieci jestescie i to juz nie chodzi o rasizm,bo sam nie przepadam za bamusami,ale te wasze komentarze czasem ponizej poziomu gimbazy.
Co jak co ale mógł go postrzelić raz albo dwa raniąc go, a nie od razu zabijając.
Zresztą co mnie to tam... u nich policjant w takiej sytuacji może wszystko.
Zresztą co mnie to tam... u nich policjant w takiej sytuacji może wszystko.
Znam sytuacje, zresztą na liveleak jest opisana i akurat murzynek jest psychicznie chory a policja została wezwana bo zamknął sie w kiblu, trochę sie pociął i groził samobójstwem. Gliniarze go chcieli obezwładnić prądem ale kolo wstał za co dostał cały magazynek ołowiu. Chuj w dupe autorowi posta, chociaż bys kurwa nie zmyślał historyjki jak nie kumajesz nic englisz. Ćwoku.
9mm to nie jest żadna rewelka niemniej nie ma co twierdzić, że to amunicja na wróble.
Nie, nie mógł.
Cytat:
Co jak co ale mógł go postrzelić raz albo dwa raniąc go
Nie, nie mógł.
Ja pierdole, a mógł rzucić ten jebany nóż i by żył... Co za czarny debil
drugiego policjanta mozna zaliczyc do grona najwiekszych frajerow swiata.
powtarzali tej jebanej małpie z 200 razy drop that knife i nie zrozumiał
Ktoś powinien wylecieć i powiedzieć "This is prank ,This is prank!!!!!!!"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów