Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To chyba kutango. Tylko dość zwinne.
Niechcialbys sie dostac w jego zasieg, bez spodni. Trafiajac na slonia ludziofila.
Potem nagle a'la Erasmus, bo się uczyć chce na prawniczkę..
Chuj tam, poczekałem bajdurząc polską lancą polską urzędniczkę, wraz z jej kolegą i dołączyła się koleżanka.
Wniosek?
Jeżeli kochać to nie indywidualnie, jak się zakochać to tylko we dwóch. Chłopaki, głowa i parówa do góry
Chuj tam, poczekałem bajdurząc polską lancą polską urzędniczkę, wraz z jej kolegą i dołączyła się koleżanka.
Bajdurzyłeś jednocześnie polską urzędniczkę i jej kolegę? Widzę niezdecydowanego konesera mamy
Zadowolone sadoleuszki?
Chuja tam zadowolone, mikrusy jebane. Każdy z was chciałby takiego mieć. W końcu moglibyście sobie sami obciągnąć.
Chuja tam zadowolone, mikrusy jebane. Każdy z was chciałby takiego mieć. W końcu moglibyście sobie sami obciągnąć.
Takim to sam moglbym sobie ryj obic. To juz wole tego swojego mikrusa przy tym. Przynajmniej ze spodni sam nie ucieknie, co najwyzej namiot postawi.
Nigdy nie bierzcie swojej na safari w wakacje, np. jak ja do Kenii. Stary sadol to pisze.
Wniosek?
Jeżeli kochać to nie indywidualnie, jak się zakochać to tylko we dwóch. Chłopaki, głowa i parówa do góry
Po Twojej słuch zaginął, podobno wzięła ślub z Erasmusem...
Nigdy nie bierzcie swojej na safari w wakacje, np. jak ja do Kenii. Stary sadol to pisze.
Wniosek?
Serio póścileś kobietę za granicę sama? I zgaduje że chciała tylko czarnej knagi?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów