18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
donkapusta 2020-06-28, 21:44 19
Podobno w ślinie i ustach jest najwięcej zarazków, bakterii i wirusów. Widać, że gość oczytany, może profesor.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2020-06-28, 21:45 1
Wypić nie każą....
Może chociaż sex?????
Zgłoś
Sk8 2020-06-28, 21:51 1
Uda się, nie uda się, uda się jj Lloyd
Zgłoś
Juzwa 2020-06-28, 21:51 1
Babka ma rację, jak dziadek nałyka się spirytu, to potem babkę będzie pizda szczypała, gdy jej dziadek helmuta strzeli.

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
freaky 2020-06-28, 22:14 75
Ciekawe na kogo głosują tacy debile. Swoją drogą już wiadomo, że mamy wybór pomiędzy prezydentem jarmułkowych socjalistów Jonnego Danielsa, proizraelskich skursysynów, a importem pedałów, afroinżynierów i nauki masturbacji dla dziewięcioletnich dzieci. Ja pierdole...
Zgłoś
Z................n 2020-06-28, 22:53 6
Dziadzio musiał sobie pierdolnąć shota bo na trzeźwo nie dało się wybrać pomiędzy:

freaky napisał/a:

Swoją drogą już wiadomo, że mamy wybór pomiędzy prezydentem jarmułkowych socjalistów Jonnego Danielsa, proizraelskich skursysynów, a importem pedałów, afroinżynierów i nauki masturbacji dla dziewięcioletnich dzieci. Ja pierdole...

Zgłoś
mygyry 2020-06-28, 22:55 24
Zigrin napisał/a:

Dziadzio musiał sobie pierdolnąć shota bo na trzeźwo nie dało się wybrać pomiędzy:

W pierwszej turze wybór miał szerszy, przy drugiej turze to na trzeźwo nie ma co iść.
Wyborcy mają tak zajebiście krótką pamięć, że już zatęsknili za czasami panowania PO... Jak kurwa można było Trzaskowskiego do drugiej tury wpuścić
Zgłoś
gf21 2020-06-28, 23:17 1
I opierdolił redaktorowi bidon na czarną godzinę...
Zgłoś
ProVVe 2020-06-29, 0:14 22
mygyry napisał/a:

W pierwszej turze wybór miał szerszy, przy drugiej turze to na trzeźwo nie ma co iść.
Wyborcy mają tak zajebiście krótką pamięć, że już zatęsknili za czasami panowania PO... Jak k***a można było Trzaskowskiego do drugiej tury wpuścić

Dokładnie... Kurwy zapomniały, że 220mld poszło w 8 lat sie pierdolić, a wałów nie liczę... Zamiast Konfederacji dać szansę czy juz nawet kogoś nowego to dalej wracają tarzać sie w gównie... Jednak wydaję mi się, że spora część robi to właśnie, żeby znowu swoje lody kręcić i walić na podatkach i układach

Ola gringo
Zgłoś
Eknen 2020-06-29, 0:37 1
ProVVe napisał/a:

Wyborcy mają tak zajebiście krótką pamięć, że już zatęsknili za czasami panowania PO... Jak k***a można było Trzaskowskiego do drugiej tury wpuścić

to proste - jest najmniejszym pojebem i krypto ateistą nienawidzącym pedofili w sukienkach .
Zgłoś
Kam1S 2020-06-29, 1:05 7
Eknen napisał/a:

to proste - jest najmniejszym pojebem i krypto ateistą nienawidzącym pedofili w sukienkach .

Gówno prawda po tym co odpierdalał na prezydenturze w Warszawie wiadomo jest że pojebem jest jak każdy inny z listy, jak ktoś wierdala LGBT i inne ideologię chuja ma znaczenie jakie do szkół to zawsze będzie gorszy nawet od krypto chuj wie kogo bo samo stwierdzenie krypto mówi że ta osoba gówno zrobi z tą swoją ideologia a kim jest prywatnie niema zabardzo znaczenia jeśli niewplywa to znacząco na wizerunek
Zgłoś
Jagang 2020-06-29, 1:41 8
freaky napisał/a:

Ciekawe na kogo głosują tacy debile. Swoją drogą już wiadomo, że mamy wybór pomiędzy prezydentem jarmułkowych socjalistów Jonnego Danielsa, proizraelskich skursysynów, a importem pedałów, afroinżynierów i nauki masturbacji dla dziewięcioletnich dzieci. Ja pierdole...

Ale wy jesteście kurwa głupi. Trzaskowski nie ma za sobą rządu, więc jedyna jego władza jako prezydenta to blokowanie ustaw pisowskich. Wybór jest pomiędzy marionetką Kaczyńskiego (który zamierza sięgnąć po władzę autorytarną) a prezydentem blokującym część szkodliwych ustaw PiSu (PiS nie ma dobrych ustaw, więc Trzaskowski będzie blokował tylko szkodliwe). Wybierajcie: 3 kolejne lata umacniania PiSowskiej władzy i przeznaczania setek miliardów na kiełbasę wyborczą, czy przystopowanie jebanego Karła w dążeniu do władzy autorytarnej.
Zgłoś
Z................n 2020-06-29, 1:47 4
Jagang napisał/a:

Ale wy jesteście kurwa głupi. Trzaskowski nie ma za sobą rządu, więc jedyna jego władza jako prezydenta to blokowanie ustaw pisowskich. Wybór jest pomiędzy marionetką Kaczyńskiego (który zamierza sięgnąć po władzę autorytarną) a prezydentem blokującym część szkodliwych ustaw PiSu (PiS nie ma dobrych ustaw, więc Trzaskowski będzie blokował tylko szkodliwe). Wybierajcie: 3 kolejne lata umacniania PiSowskiej władzy i przeznaczania setek miliardów na kiełbasę wyborczą, czy przystopowanie jebanego Karła w dążeniu do władzy autorytarnej.

Ten trzask (owski) twojej pękającej dupy jest bezcenny
Zgłoś
C................n 2020-06-29, 4:16 6
Ja już mam dość tej politycznej wojny w Polsce. Jestem zdumiony, jak łatwo można wyludnić kraj... Wystarczy spolaryzować społeczeństwo, żeby samo sobie obrzydziło życie w swoim kraju i rozjechało się po świecie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów