📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
No popatrz, mój pilot od telewizora ma angielskie napisy a menu mam polskie... O płyta od windowsa też jest po angielsku, dziwne mam system w języku polskim. Czekaj sprawdzę aparat, hm, przyciski opisane po angielsku a w środku o dziwo polskie menu!
Tak czy siak, wątpię żeby twórcy systemu drukarki wpisali do niego to brzydkie słowo na k.
Tak czy siak, wątpię żeby twórcy systemu drukarki wpisali do niego to brzydkie słowo na k.
Samemu możesz zaprogramować, tzn napisać mały skrypt
Przynajmniej kiedyś można było tak zrobić, choć nie we wszystkich.
Przynajmniej kiedyś można było tak zrobić, choć nie we wszystkich.
Dokładnie tak jak pisze @Rebiant. Można sobie coś takiego zrobić samemu w domu (oczywiście jeśli ma się odpowiednią drukarkę).
Ktoś ingerował w soft. To proste dla kogoś obeznanego.
W tej drukarce są układy pamięci, wyciąga się je, bierze w edycje i zmienia/dodaje pewne wartości.
Efekt widoczny na zdjęciu.
W tej drukarce są układy pamięci, wyciąga się je, bierze w edycje i zmienia/dodaje pewne wartości.
Efekt widoczny na zdjęciu.
Nie widzicie że napis kurwa jest tam wklejony? kurwa jest troche wieksze i tekst nie jest w tej samej linicje co poprzednie slowo
KARAĆ
NIE WYRÓŻNIAĆ
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów