📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ale jaki ryj ma tego nie zazdroszczę
Pierdolnijcie się w łeb z tymi nowinkami technologicznymi. Gitara, gary, bas i przestery a nie jakieś ekraniki.
skoro jest perkusja w Ipadzie, wyobraźcie sobie koncerty za kilkanaście lat
z hi-hatem spóźnia się, jak Tusk ze spełnieniem obietnic..
Ale każdy dobrze wie, że nikt nie wie, jak nazywa się perkusista. Nawet kapela...
Jaki bezsens, fajna zabawka, ale te czasy psują klimat muzyki. teraz nakurwiasz na perkusji stukając w kawałek plastiku i tak jak kolega Marxe pisze, za kilkanaście lat będzie stało 5 kolesi z tableciorami i stukających w kawałek plastikonu i wot koncert. Nie podoba mi się taka sytuacja.
@szejq
Chyba cię jebło. Wokal/gitara/gitara+wokal>perkusja>bas.
Chyba cię jebło. Wokal/gitara/gitara+wokal>perkusja>bas.
Tyle skillować żeby nie mieć z tego ... nic? Lepiej wziął by się za prawdziwą perkusję i porobić coś z nią wartościowego...
@Tomaszu: To samo gadali jak wchodziły gitary elektryczne itp. I co na akustyku dalej ludzie sobie podpierdalają i to nawet chyba częściej niż kiedyś.
A teraz drodzy sadole skompletujcie sobie perkusje, nawet najprostsza, to spory koszt, a nie wspomnę o zestawach pół-pro czy pro... Tak gość ma i iPudło i pobrzdąkać sobie może. Stać będzie go na perkusj0,e to już poczucie rytmu będzie miał wyrobione. Ale nie! Lepiej narzekać, że deszcz pada, albo ze świeci słońce.. siedząc w domu na kanapie...
Edit: Ryj ma jaki ma (dawno w lustrach się nie przeglądaliście?), na perkusji to i tak w garach siedzi, to go nie widać... najwyżej będzie rockmanem. Striptizerki nie wybrzydzają na banknoty
A teraz drodzy sadole skompletujcie sobie perkusje, nawet najprostsza, to spory koszt, a nie wspomnę o zestawach pół-pro czy pro... Tak gość ma i iPudło i pobrzdąkać sobie może. Stać będzie go na perkusj0,e to już poczucie rytmu będzie miał wyrobione. Ale nie! Lepiej narzekać, że deszcz pada, albo ze świeci słońce.. siedząc w domu na kanapie...
Edit: Ryj ma jaki ma (dawno w lustrach się nie przeglądaliście?), na perkusji to i tak w garach siedzi, to go nie widać... najwyżej będzie rockmanem. Striptizerki nie wybrzydzają na banknoty
Gra na perkusji jest wyczerpująca, a tutaj to sobie ręce tylko spocić może ...
Pokolenie słabych nic nie umiejących zrobić ciot nadchodzi...
A ja się kurwa pytam kto będzie walczył z cipatymi jak zajdzie potrzeba ?
Pokolenie słabych nic nie umiejących zrobić ciot nadchodzi...
A ja się kurwa pytam kto będzie walczył z cipatymi jak zajdzie potrzeba ?
Ale z was Polaczki cebulaczki Ja jakbym mieszał gówno kijem i byłbym w tym najlepszy na świecie to byłbym z tego dumny i się bym tym chwalił (pozwoliłem sobie na hiperbolę, więc darujcie sobie gimbusiarskie riposty).
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów