A teraz włóż to z powrotem.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
A teraz włóż to z powrotem.
Mi jak kiedykolwiek wchodziła drzazga na stolarni to czekałem aż najdzie ropą, drewno trochę mięknie i wychodzi jak frytka z oleju. Nie wiem jak byłoby pod paznokciem
Aż mi się srać zachciało ;(
Btw. sam palec wygląda bardzo dobrze jak na taki kawał drewna ^^
Bułgarskie łaskotki.
PaVV napisał/a:
Wyciągnąć jak wyciągnąć, ale moment wejścia pod paznokieć mógł zabarwić bady na brązowo.
Btw. sam palec wygląda bardzo dobrze jak na taki kawał drewna ^^
Weszła mi ostatbio końcówka zszywki (taka jak ze środka zeszytu z miękką okładką) na 4-5 mm, myślałem że się zesram z bólu. A to przeszło 3 razy dłuższe i dwa razy większa średnica.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów