Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po to mają głąby ustalone ile mogą jezdzić i ile odpoczywać. Kurwa, jak mnie głupota ludzka wkurwia. Ktoś mądrzejszy o tym zadecydował, że tak ma być, a nie inaczej, ale i tak Janusze będą się pluli "bo kto wie kurwa lepiej ode mnie", a potem tragedia i płacz, że on musiał, bo terminy, bo dostawa... Gówno kurwa. Zaraz zostanę najechany przez kierowców tirów wszelkiej maści, ale już tak na przyszłość - chuj wam do mordy. Jesteście zakałami na drodze, a panoszycie się jak królowie na dodatek, jak widać na filmie wyżej, stwarzacie większe zagrożenie na drodze niż osobówki.
Jeżdżę dużo Tirem i osobówką. Odnośnie tachografu to się zgodzę ale jest takich hardkorowców już bardzo mało i też twierdzę, że huj im w dupę.
Ale to, że ciężarówki stwarzają większe zagrożenie na drodze, to jest to gówno prawda.
Jak sam kurwa powiedziałeś tiry to zakały na drodze, więc kurwa ruch na ulicach jest dzięki nim wolniejszy. To tacy jak ty próbujący wyprzedzać swoim BMW na siłę ciężarówki jadące 70/80/90 km/h wpierdalają się na chama i stwarzają o wiele większe zagrożenie.
Wypadki stwarzają ludzie z osobowościami i charakterami jazdy a nie kurwa ciężarówki albo osobówki. Jeżeli myślisz inaczej, to znaczy że słuchasz za dużo radia i zjebanych wiadomości gdzie, przy każdym wypadku jest powiedziane ile osobówek i ciężarówek było w wypadku i tym samym jesteś narzędziem w skłócaniu ze sobą grup społecznych.
Jak to gdzieś w radio usłyszałem jak jakaś pizda mówi: ruch ciężarówek w tym rejonie zostanie wznowiony przez co niebezpieczeństwo wypadku jest większe. Gówno kurwa prawda
Ale to, że ciężarówki stwarzają większe zagrożenie na drodze, to jest to gówno prawda.
Jak sam kurwa powiedziałeś tiry to zakały na drodze, więc kurwa ruch na ulicach jest dzięki nim wolniejszy. To tacy jak ty próbujący wyprzedzać swoim BMW na siłę ciężarówki jadące 70/80/90 km/h wpierdalają się na chama i stwarzają o wiele większe zagrożenie.
Wypadki stwarzają ludzie z osobowościami i charakterami jazdy a nie kurwa ciężarówki albo osobówki. Jeżeli myślisz inaczej, to znaczy że słuchasz za dużo radia i zjebanych wiadomości gdzie, przy każdym wypadku jest powiedziane ile osobówek i ciężarówek było w wypadku i tym samym jesteś narzędziem w skłócaniu ze sobą grup społecznych.
Jak to gdzieś w radio usłyszałem jak jakaś pizda mówi: ruch ciężarówek w tym rejonie zostanie wznowiony przez co niebezpieczeństwo wypadku jest większe. Gówno kurwa prawda
Ja pierdole... Dziwne, że akurat jeżdżąc ulicą normalnie to nie widuje za dużo osobówek, które łamią nagminnie różnorakie przepisy (pomińmy ograniczenie prędkości). Wiele razy byłem świadkiem jak tiry omijają bramki przy wjazdach do miast i poruszają się drogami. na które kurwa nie mają wstępu, bo przy wjezdzie na daną drogę jest znak wielki jak chuj - zakaz poruszania się pojazdów z masą powyżej ton 6 czy tam iluś. W każdym bądz razie tiry już się na to nie łapią, ale taka dziwka wielka krowa 20 tonowa, Janusze jeden z drugim będą jechać, bo nie będą płacić za wjazd do miasta, bo to kradzież! Chamstwo! Dlatego rozpierdalają drogi i powodują zagrożenie w miejscach, gdzie ewidentnie ich nie powinno być. A zwróć takiemu uwagę na CB Radiu. Zostaniesz skurwiony jak pies, bo jakim cudem osobówka miała prawo się odezwać do kierowcy kurwa tira! Boga na drodze!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów