Tak wiem mało sadystyczne, ale filmiki związane z pracą w lesie od zawsze mnie rajcują. Od najmłodszych lat jeżdżę z ojcem do lasu po konary (i nie tylko) i powiem wam tak nie ma nic piękniejszego jak praca w lesie w zimie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pierdolicie. Gość napisał, że legalnie.
Podziwiam. Sam wiele czasu spędziłem na pracach w lasach, sadach. Jedna z niewielu prac fizycznych, która odpręża.
Podziwiam. Sam wiele czasu spędziłem na pracach w lasach, sadach. Jedna z niewielu prac fizycznych, która odpręża.
Raczej nie byłbym dumny, gdyby ktoś umieścił filmik, gdzie szoruję przyczepą o zbocze (filmik 1) lub przy zawracaniu też z przyczepą zupełnie się nie mieszczę i przyczepa ląduje całkowicie poza drogą, a ja czuję odległość od skarpy dopiero, gdy ciężarówka opiera się o nią przodem. Ciekawe, jak ten gość zawróciłby z ładunkiem w tym samym miejscu. W życiu nie jeździłem z przyczepą, tym bardziej takim kolosem, ale przypuszczam, że gorzej bym tą samą ciężarówką nie zawrócił.
A to mistrz w swojej klasie (wrzucony przez Penera sadistic.pl/zawracanie-autokarem-na-moscie-vt108730.htm1041407 )
A to mistrz w swojej klasie (wrzucony przez Penera sadistic.pl/zawracanie-autokarem-na-moscie-vt108730.htm1041407 )
Do pierwszego filmiku chciałem napisać: "Stój bo Ci się przyczepa odepnie!" ale zapomniałem, że to nie jest GTA... ;/
w gta dawno by się przyczepa wypięła
Wolna Sobota taki film był
Swego czasu pracowałem w lesie, też w terenie górzystym. Wiem dokładnie o czym mowa. Browar się należy.
A chuj ci w dupę kurwo drwalska! Przez takich jak ty ja co chwila zapierdalam w takich koleinach że o cie pierdole! Nigdy kurwa po sobie i po tych jebanych ciężarówkach nie wyrównacie drogi! A później kurwa się człowiek zakopuje na dwa metry po chuj.
@up
D.pę zapewnie podcierasz firanką u starej w w pokoju, meble masz k.wa z krowich placków a zamiast drzwi snopek siana.
A do autora:K.wa ile ty jeździsz z ojcem do lasu,że ci jeszcze nie wytłumaczył co wywozicie z lasu.Konary, k.wa konary...Papierówkę, opał, tartaczkę, to twój ojciec ewntualnie może wozić.
D.pę zapewnie podcierasz firanką u starej w w pokoju, meble masz k.wa z krowich placków a zamiast drzwi snopek siana.
A do autora:K.wa ile ty jeździsz z ojcem do lasu,że ci jeszcze nie wytłumaczył co wywozicie z lasu.Konary, k.wa konary...Papierówkę, opał, tartaczkę, to twój ojciec ewntualnie może wozić.
@podpis
No właśnie, przypuszczasz Podstawowa różnica między filmami. W twoim jest przyczepa zwykła, a w tym temacie tandem. To dużo zmienia. A, że w drodze się nie mieści? No i chuj?! Zawrócił i nic nie urwał. Zamiast tego miał zatoczki szukać? To nie egzamin gdzie się na kreski na placu patrzy, tylko życie
No właśnie, przypuszczasz Podstawowa różnica między filmami. W twoim jest przyczepa zwykła, a w tym temacie tandem. To dużo zmienia. A, że w drodze się nie mieści? No i chuj?! Zawrócił i nic nie urwał. Zamiast tego miał zatoczki szukać? To nie egzamin gdzie się na kreski na placu patrzy, tylko życie
I ja byłem na ścince w lesie, fajna sprawa zwłaszcza jak ci traktor w błocie ugrzęźnie i huj wie co dalej
Jeszcze raz napisze że wszystko legalnie. Polega to na tym że dawniej lasy państwowe było chłopskie ( woj. Małopolskie, powiat limanowski). W zamian za przywłaszczenie sobie tych lasów państwo wymyśliło karty serwitutowe, dzięki nim można legalnie sprzątać po lesie gdy jest ścinka i brać konary do bodajże średnicy nie przekraczającej 7cm.
Więc proszę mnie tu nie wyzywać od złodziei.
Więc proszę mnie tu nie wyzywać od złodziei.
fajnie fajnie Podoba się, chociaż Szwajcarzy powiedzieliby, że to Kazachstan 1920.
Co pana najbardziej denerwuje?
- drzewa, Zima, ciężarówka - taka sytuacja. Tak mi się skojarzyło
- drzewa, Zima, ciężarówka - taka sytuacja. Tak mi się skojarzyło
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów