Tak wiem mało sadystyczne, ale filmiki związane z pracą w lesie od zawsze mnie rajcują. Od najmłodszych lat jeżdżę z ojcem do lasu po konary (i nie tylko) i powiem wam tak nie ma nic piękniejszego jak praca w lesie w zimie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szczerze? Też mnie to rajcuje materiał własny?
Nie ale kiedyś nakręcę LKT 80 turbo + 2 konie (żywe) w akcji, padniecie co się dzieje w lesie w terenie górzystym.
Czekam z niecierpliwością na filmik
-Ta kurwa, na pewno wykreci...
-Ooo patrz tu, jebany.
-Ooo patrz tu, jebany.
Klimat jak z "Bazy ludzi umarłych".
Tylko na harda nie wrzucaj po co jeszcze innego oprócz konarów jeździsz z ojcem do lasu
"Od najmłodszych lat jeżdżę z ojcem do lasu po konary (i nie tylko)"
Tylko w Polsce można być dumnym z bycia złodziejem.
Tylko w Polsce można być dumnym z bycia złodziejem.
Byłem dwa tygodnie temu robić zdjęcia w lesie.
Zdjęcia wyszły chujowe a mnie wypiździło na mrozie.
Ale sama przyjemność to szlajanie się po odludnych miejscach.
Zdjęcia wyszły chujowe a mnie wypiździło na mrozie.
Ale sama przyjemność to szlajanie się po odludnych miejscach.
@@@@Tylko w Polsce można być dumnym z bycia złodziejem.@@@@
Wszystko w 100% legalnie. W jaki sposób?
Karty serwitutowe. Więc zanim kogoś zrównasz z gównem najpierw zapytaj.
Wszystko w 100% legalnie. W jaki sposób?
Karty serwitutowe. Więc zanim kogoś zrównasz z gównem najpierw zapytaj.
Po coś jeszcze jeździsz z Ojcem do lasu ?
Może jakiś filmik na harda?
Może jakiś filmik na harda?
heh żaden z hejtujacych pewnie w zyciu w lesie nie był. Zrywka to ciekawa sprawa, a i niebezpiecznie jest często. Ja się za gówniarza rajcowałem jak lkt albo cocums ciagnął te kloce w lesie. Zajebista sprawa. Aczkolwiek na krótszą metę. Taka praca męczy, do 40tki Ci sie fajnie robi. Późnej padaka jak i na budowie
Normalie kurwa Ice Road Truckes, szacuneczek
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów