📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
To jak w serialu "Zmiennicy" po akcji w Krakowie. Żadne zwierzęta nie ucierpiały, oprócz gołębi.
Jak smakowały?
Serial zajebisty.
Gołąb rozjeżdżany przez autobus wydaje śmieszny dźwięk. Takie głośne "plop". Nie pytajcie skąd wiem
Jeżdżąc TIRem często zabijałem te latające szczury. Piwko za eliminacje kolejnych dwóch.
Patrząc na to jak szybko sprawy u nas idą - przyjdą czasy gdzie takie sraluchy na obiad będziemy jeść.
Widziałem jak 20 tonowy autobus rozjeżdza sralucha (:
Tylko końcówki skrzydeł ,które nie zmieściły się pod kołem wystawały nad asfat poza tym wkomponował się w Stomil Olsztyn
Tylko końcówki skrzydeł ,które nie zmieściły się pod kołem wystawały nad asfat poza tym wkomponował się w Stomil Olsztyn
Któryś z sadoli miał dziś gołąbki w kapuście na obiad
Gołębie to takie ptasie cygany.
A pomyślałeś o tym, żeby się kiedyś przeprowadzić do Polski?
Rozważ to, u nas żyje się całkiem nieźle, oczywiście jeśli nie jesteś umysłową amebą.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów