Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
i nie, nie jebnął go samochód..
Wszystko zjebałeś, gdyby nie to - może ktoś by włączył.
i na co sie spinasz?? Dłużej masz konto i wielce pana zgrywasz? A kto hejter ten hejter, ja na pewno nie
ja na sadolu siedzę jakiś czas, chociaż nie udzielam się w ogóle, to zawsze bawiły mnie trzoda i brak ograniczeń i cenzury - Ty natomiast wrzucasz jakieś kwejkowo-wrzutowe ścierwo i do tego brandzlujesz klimat w komentach... weź se to na fejsbuka wsadź a nie zaśmiecasz mi ulubioną stronkę ]:-<
Jeśli czegoś nie zrobicie, ludzie od sadola, to tą stronkę czeka zalew przeciętności - a było tak pięknie chamsko zawsze :..-(
y natomiast wrzucasz jakieś kwejkowo-wrzutowe ścierwo i do tego brandzlujesz klimat w komentach... weź se to na fejsbuka wsadź a nie zaśmiecasz mi ulubioną stronkę ]:-<
Jeśli czegoś nie zrobicie, ludzie od sadola, to tą stronkę czeka zalew przeciętności - a było tak pięknie chamsko zawsze :..-(
Ujebałes sie na ten filmik bo kurwa moda na nielubienie dubstepow popatrz ile tu innych filmikow ktore wgl niepasuja na sadola wiec niepierdol
Ujebałes sie na ten filmik bo kurwa moda na nielubienie dubstepow popatrz ile tu innych filmikow ktore wgl niepasuja na sadola wiec niepierdol
ja tam do dup stepów nic nie mam, a ujebać się zawsze warto
ten kawałek w pierwszym filmiku powstal z przeznaczeniem dla homoseksualistow? pytam powaznie
Tak znam i niektóre utwory lubie. Pierwszy filmik, pierwszy utwór to wynik współpracy Benny Benassi'ego i Skrillex'a, a dokładnie "Benny Benassi ft. Gary Go - Cinema (Skrillex Remix)", a w drugim filmiku to "Foster The People - Pumped Up Kicks (Butch Clancy Dubstep Remix)".
Dziękuje za uwagę, a hejterzy mogą iść hejtować babcie na mszach za Radio Maryja.
Rzekłem.
Patrz , taki z ciebie znawca , a wlasnie udowodniles , ze jestes kolejnym dubstepowym retardem . Remix , to znaczy tyle co inny mix , przemixowany . Czyli Benassi wyslal sciezki do skrillexa a skrillex wcisnal kilka razy play na swoim macbooku . W przypadku normalnej , nie zjebanej muzyki tanecznej oznacza to , ze producent sam zmienia sciezki , i tworzy nieco inna wersje lub wysyla do innego producenta i ten zneca sie nad sciezkami , dodajac wlasne loopy , synciaki , zmiena brzmienie etc. Za ojcow remixu powszechnie uznaje sie Depeche Mode ( nawet sie za nich nie zabieraj , nie zrozumiesz ) ktorzy w latach 80 doprowadzili tloczenie 12 calowek wypelnionych remixami 2 kawalkow do rangi sztuki . Dzieciaki wracajcie do minimali i drum and bassu , nie robcie z siebie muzycznych anal fabetow , na wzor brytyjskich chavs .
piwa oczywiście nie ma.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów