📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ten "taniec" ma tyle wspólnego z Breakdancem co Dubstep z muzyką...
za kazdym razem bede pisal ze ta 'muzyka' to wielka kupa... moze w koncu przestana dodawac ten szajs...
ci na poczatku to raczej mi wygladali na dobrych kumpli . a jak wam sie dubstep nie podoba to na chuj wchodzicie jak napisane jest w tytule ze filmik jest z tym zwiazany ? matoly jebane
Ten "taniec" ma tyle wspólnego z Breakdancem co Dubstep z muzyką...
Podobnie moge powiedziec o metlu ;] Sa gusta i gusciki...
Jeden z niewielu kawalkow ktory toleruje, cinema Fajny!
Podobnie moge powiedziec o metlu ;] Sa gusta i gusciki...
Jeden z niewielu kawalkow ktory toleruje, cinema Fajny!
Do @Lafirynda. Owszem znam Depeche Mode i lubię. I znam też wiele innych utworów i gatunków muzycznych. Owszem, wiem że remix to zmiksowana ścieżka, a czy wysłanie utworu to nie jest współpraca ?. A propo tego utworu Benny Benassi nawet wystąpił w klipie do tego remixu. Dubstepu nie słucham całego, tylko kilka utworów. Wolę muzykę klasyczną, soundtracki czy rock. A Ty jesteś retardem osądzając człowieka po jednym wpisie na forum u kilku utworów.
dojcz.! napisał/a:
Nikt nie lubi dubstepu, ale każdy zna utwory
Ja lubie i wykładam na każdego kto chce skomentować moje upodobania.. If you know what I mean..
"i nie, nie jebnął go samochód.." - szkoda
Vrry7, Daj linka YouTube do pierwszego filmiku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów