📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
to jest typ z jabbawockeez, a dubstep to nie muzyka i ssie jaja
a jeżeli nie jest od nich to kradnie stylówe
a jeżeli nie jest od nich to kradnie stylówe
Cytat:
i nie, nie jebnął go samochód..
to nie oglądam, ale jak mnie okłamałeś to cię zgłoszę jako spam
0:26 pedały??
Chuj mnie to obchodzi co macie do powiedzenia na temat dubstepu ale piwko poleciało i poleci kolejne za tytuły
ToPrzeciezJa napisał/a:
0:26 pedały??
swój pozna swego
oroboros napisał/a:
sadistic w chuj jak chuj
jebiąc takie posty sam sie do tego przyczyniasz
♣ napisał/a:
tytuły
tytuł benny benassi - cinema - skrillex remix
I niech teraz jakiś metalowiec powie mi, że pogo jest lepsze, bardziej kreatywne i wygląda efektowniej
Nikt nie lubi dubstepu, ale każdy zna utwory
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
i na co sie spinasz?? Dłużej masz konto i wielce pana zgrywasz? A kto hejter ten hejter, ja na pewno nie
Tak znam i niektóre utwory lubie. Pierwszy filmik, pierwszy utwór to wynik współpracy Benny Benassi'ego i Skrillex'a, a dokładnie "Benny Benassi ft. Gary Go - Cinema (Skrillex Remix)", a w drugim filmiku to "Foster The People - Pumped Up Kicks (Butch Clancy Dubstep Remix)".
Dziękuje za uwagę, a hejterzy mogą iść hejtować babcie na mszach za Radio Maryja.
Rzekłem.
Dziękuje za uwagę, a hejterzy mogą iść hejtować babcie na mszach za Radio Maryja.
Rzekłem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów