Jako że są hejterzy Dubstepu filmik z nico innej beczki
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
metal z Skrillexa nie jest aż tak zły...
słyszałem metalowy cover Justina - Baby... (maskara)
Może ktoś kojarzy i zapoda tytuł remixa
słyszałem metalowy cover Justina - Baby... (maskara)
Może ktoś kojarzy i zapoda tytuł remixa
Jakas zmiana nazwy serwisu na "Sadistic i Kampania Społeczna Promocji Dubstepu" się zbliża?
nie wiem czemu ale skojarzyło mi się z tzw. crab metalem: /watch?v=oSHafavwfZ0
Będę miał nowy dzwonek
widzę że niektórzy użytkownicy sadola na siłę chcą wmówić innym że dubstep jest fajny... kurwa, natrętne to to jak jehowy...
grubo pierdolnięte.
Dubstep i metal to jakby postawić obok siebie gówno i czekoladę.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Pedałówa jak 150 to po pierwsze. Po drugie wszystkie "elementy dubstepowe" i tak zrobili w studio, więc nie wiem czym się jarać. Dubstep live był ok, to jest gówno.
Pedały a nie metal... ty kiedyś metal słyszałeś??
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów