Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
No czekamy na hejtujących gimbusów, jechanie po dubstepie a tym bardziej dziecku dubstepu daje wam pole do popisu.
Biedni prześladowani wyznawcy dubstepu, którego przesłania nie może pojąć hołota i cała reszta podludzi
jebany czarny powinien tak bawełne zbierać, a nie sie bujać, w pracy jest kurwa mać
a młody w szkole, gdzie są jego rodzice kurwa, sie gówniarz buja do jakiejś muzyki dla debili zamiast uczyć się matmy, co to kurwa sie dzieje, gdzie są jego rodzice?????!!!!!!!!
nie wrzucaj tutaj takich gówien ty jebany tępogłowy deklu, tu jest SADISTIK a nie jakieś kurwa DABSTEPY KURWA.
dziękuje, skonczyłem.
TC-Where's my money (caspa's remix)
Skream- make me
rusko - jahova
benga-evolution
żeby ten szit leżał koło dubstepu... k***a. pozwole sobie pie**olnac mała rozprawe na temat. To co mamy tutaj zaprezentowany to jedno wielkie gówno i nie powinno się tak wgl nazywac... wiem ponieważ tez jesten k***a mać fanem! DUBSTEP powstał w londynie w około 1998 roku... jego korzenie leża w gatunkach garage oraz reggae dub... prawdziwy tak naprawde ma ch*ja wspolnego z dzisiejszym post-dubstepem tworzonym przez skrillexa i podobnych mu wykonacow..!! wiec k***a nie pie**olcie ze jestescie wielkimi fanami dubstepu i ze to skrillex go wymyslil i ze klasyka gatunku nie istnieje ! a sluchacie go co najwyzej od roku bo jest na niego moda -.- dla osoby w temacie... prawdziwy dubbb
TC-Where's my money (caspa's remix)
Skream- make me
rusko - jahova
benga-evolution
Fanie, post-dubstep to nie Skrillexo podobne kawałki, ogarnij lepiej temat zanim kolejny raz strzelisz sobie w stope
Fanie, post-dubstep to nie Skrillexo podobne kawałki, ogarnij lepiej temat zanim kolejny raz strzelisz sobie w stope
gówno wiesz w dupie byłeś gówno słyszałeś
ale niechaj ci bedzie...
post-dubstep taki jak Deadboy
a skirllex to co to jest ??
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów