Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Radzę zaznajomić się z takim słowem jak "tolerancja".
" A pierdolisz pan, tolerancja!"
Dj Fresh - Gold Dust Flux Pavilion Remix, więcej z nazw nie kojarzę. Pozdro.
no i o to właśnie chodzi
Dubstepu słucham ponad półtora roku - wcześniej ten gatunek nie był taki komercyjny, tylko znalazły się osoby pokroju Skrillexa, które wyniosły ten gatunek wprost z UK. Tak, tam właśnie powstał ten gatunek, tak samo, jak drum'n'bass i inne elektryczne utwory. Jak Wam nie pasuje ten gatunek, to nawet o nim nie wspominajcie. Na gimbusów też nie ma co patrzeć, bo "zakochali" się w chujowym remixie jakiegoś popowego utworu, co jest teraz w modzie. Większość z nich ma pustą głowę i nie wie nawet, co to jest dubstep: "wiesz co Paweł? Wczoraj posłuchałem Skrillexa, kocham go".
Tak tak - czekam na hejt :*
Przez tego typu wrzucane filmiki dubstep srogo traci na swojej reputacji. Istnieją setki rewelacyjnych dubstepowych kawałków, a wrzucane są co chwile jakieś gówna. Btw. Nie osądzajcie całego gatunku muzycznego na podstawie kilku-kilkunastu ostatnio wrzuconych całkowicie zjebanych utworów.
Poproszę chociaż 5 na pw
@ styq
Dobra kurwa, wrzucaj tu jakis dobry kawałek tego zjebanego dubstepu. Pokaż mi kurwa jakiś dobry kawałek tu i teraz, podaj tytuł, bo pierdolone bronienie tego gatunku muzyki jest dla mnie chore do tej pory. Pokaż mi i przekonaj mnie, że jednak się mylę. Czekam
Russian Lullaby - Butch Clancy dubstep
Don Diablo ft. Dragonette - Animale (Datsik Remix)
Mt Eden Dubstep - Sierra Leone
Ode to 2011 ver2 Massive Attack Paradise Circus Zeds Dead
no ale jak się słucha muzyki na głośnikach za 12.99 z tesco to nie dziwię się że dubstep jest chujowy
Edit :
Jesterm dub stepowym laikiem, ale czy dubstepu (może nie semego gatunklu ale jakby ideologii szybkich głębokich basów) nie zapoczątkował Bonkers dizzie rascals?
właśnie przez takich jak ty Dubstep traci szacunek.
Polecam Wikipedia -> Dubstep
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów