📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dziwi was ten wypadek?
Cały PiS to jeden wielki wypadek, a Duda to taka wisienka na torcie katastrofy politycznej.
Cały PiS to jeden wielki wypadek, a Duda to taka wisienka na torcie katastrofy politycznej.
Była burza o 500+ na dziecko - pojawiała się fala tematów na sadisticu. Była burza z bolkiem - też pojawiało się od groma tematów na sadisticu. Teraz Duda miał wypadek - znowu pojawia się i będzie się pojawiać multum tematów o tym. Czy was wszystkich totalnie popierdoliło? Wchodzę na sadistica, by odpocząć od tego cholernego, politycznego cyrku. Sobie kurwa piszcie w zbiorczych albo odpowiednim dziale. Kurwa...
Nie jestem za pisem, ale żart kijowy.
Nie mam kurwa pojęcia z jakiego powodu, ale skojarzyło mi się
Nie mam kurwa pojęcia z jakiego powodu, ale skojarzyło mi się
kurwa jak słyszę o łamaniu demokracji to mnie szlag trafia nie mówiąc o trybunale który wybierają politycy a pierdolą o jego anty politycznej funkcji tak zgadzam się w 100% z TB303
ciekawe jaką nieludzko nieżyciową ustawę próbują przepchnąć w sejmie P:
@up "Zakaz krytykowania PiS i Dudy w miejscach publicznych" będą wlepiać mandaty jak za browara i papierosy
Albo zaostrzenie kar dla dzieci nielegalnie spożywających czipsy w parku
Albo trzymanie 5latków z 15latkami w jednej szkole... a nie, to już się chyba dzieje w realu.
Albo zaostrzenie kar dla dzieci nielegalnie spożywających czipsy w parku
Albo trzymanie 5latków z 15latkami w jednej szkole... a nie, to już się chyba dzieje w realu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów