2 mld... Kurwa!
Lata na Sadolu, mój pierwszy komentarz po obejrzeniu tego syfu!
Film z grudnia 2017 jak jeszcze nie mieli tych 2mld. Teraz jeszcze gorsza propaganda i ogłupianie. Ale uspokajam w TVN jest to samo tylko w lewą stronę i z pieniędzy prywatnych Sorosa i spółki (i to jedyna różnica).
Z ciekawości wpisałem sobie w google hasło lalka barbie i żadna z tych kukieł nie ma dupy zamiast warg.
Jaki normalny facet godzi się na to, by jego kobieta robiła sobie z ust dupę pawiana????
A on normalny ten duduś ?
nawet nie zapodalbym jej do ryja
Ahahahaha ale kretynka xD
Silikon dostał się do mózgu...komplokacje po operacjach...
Karny ku*as za promowanie takich zjebów.
Niech to k***a zginie w czeluściach zapomnienia.
Niech to wie, że to nie jest ani mądre, ani cwane.
Na ch*j budować takim poczucie wartości?
Jak widzę panne z takimi ustami, to jest to dla mnie jednoznaczny sygnał, że chce dostać do papy, więc przepis na nią to:
1. Zabetonować i zostawić tylko głowę na wierzchu.
2. Wybić wszystkie zęby i uszkodzić struny głosowe.
3. Używać w razie potrzeby.
wyłączyłem wcześniej to, nie da się patrzeć na ten obleśny pysk
widzisz i nie grzmisz, boże spuść nogę i kopnij to różowe coś w ryj....
Ma ktoś namiary na tą blondynę? Kontakt jakiś? Pompka mi się w akwarium zj***ła i glonami zarosło.
Polski standard... a w niedzielę do kościółka i przekażcie sobie znak pokoju.... jak w tym kraju ma być dobrze...
Polski standard... a w niedzielę do kościółka i przekażcie sobie znak pokoju.... jak w tym kraju ma być dobrze...
Jak ci się podoba to napisz szczerze. A nie tutaj jakieś aluzje czynisz.
To chyba nie jest strona dla ciebie.
Nie ważne kto mówi tylko co mówi. Patrzenie na ekran wywołuje naturalną niechęć do glonojada.
Liczy się merytoryka dyskusji . W 1:02 Glonojad warunkuje "Jeśli nie ma medycznych przeciwskazań zdrowotnych to bezsensem jest odmawiać takiego zabiegu". Chirurgica zamiast przyznać tak to logiczne i oczywiste. Wszystkie odmowy zabiegów są tylko ze względów ryzyka zdrowotnego. Zaczyna wywyższać się jaka to ona jest uczona aby zdeklasować i poniżyć głupiutką blondi nie rozumiejącą nic kompletnie na temat medycyny. Jest to bardzo wkurwiający sposób rozmowy wynikający z poczucia bycia lepszym od rozmówcy.
Taka jest korzyść z wrzucenia tego na Sadola że można sobie przynajmniej pokomentować na YewTube komentarze są wyłączone.
Poczucie wyższości w tym wypadku w pełni uzasadnione.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów